Kocasinan Belediyesi Kırtasiye Paketi İhalesini Yaptı

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilköğretim okulu öğrencilerine verilecek kırtasiye paketi ihalesinin yapıldığını söyledi. Fen İşleri Müdürü Ali Bulu başkanlığında yapılan ihaleye, Beydüz ve 3M isimli 2 Kayseri firması...

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilköğretim okulu öğrencilerine verilecek kırtasiye paketi ihalesinin yapıldığını söyledi. Fen İşleri Müdürü Ali Bulu başkanlığında yapılan ihaleye, Beydüz ve 3M isimli 2 Kayseri firması katıldı. İhaleyi, 898 bin 955 TL teklif veren Beydüz Kırtasiye'nin kazandığını açıklandı.

En verimli yatırımın insana yapılan yatırım olduğuna inandığını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, "Öncelikle kendi bölgemiz Kocasinan'da ve şehrimizde eğitimin başarı seviyesini topyekun yükseltmek istiyoruz. Bunun için de çok çeşitli eğitim projeleri hazırladık. Kırtasiye paketi de bu projelerden biri. Hükümetimiz, okul açıldığı gün öğrencilerimizin kitaplarını sıralarının üstünde hazır ediyor. Biz de seçim öncesi hazırladığımız bir proje ile Kocasinan Belediyesi sınırları içindeki ilköğretim okulu öğrencilerinin bütün kırtasiye ihtiyaçlarını okul açıldığı gün sırasında hazır etmek istedik." dedi.

Eylül ayının 15. günü 2014-2015 öğretim sezonunun başlayacağını hatırlatan Başkan Çelik, "Kırtasiye Paketi'nin okulların açılacağı ilk gün öğrencilerimizin sırasında hazır olması için hemen ihale sürecini belirledik, araştırmaları yaptık ve ihaleye çıktık. İhalemize 2 Kayseri firması katıldı. İçerisinde defterler, kalem, silgi, cetvel, oyun hamuru gibi 20 çeşit kırtasiye malzemesi olan paketleri okulun ilk günü dağıtacağız İnşallah." diye konuştu.

Fen İşleri Müdürü Ali Bulu başkanlığında yapılan ihaleye, Beydüz ve 3M isimli 2 Kayseri firması katıldı. Beydüz Kırtasiye 898 bin 955, 3M ise 912 bin 352 lira teklif verdi. İhale Komisyonu tekliflere göre ihaleyi Beydüz Kırtasiye'nin kazandığını açıkladı.

Ayrıca, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü'nün çalışmalarını daha da hızlandırmak için toplam maliyeti 2 milyon 200 bin lira olan; 2 ekskavatör, 2 beko loder, 1 loder ve 2 toprak yol silindirini Devlet Malzeme Ofisi'nden aldıklarını sözlerine ekledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri