Kocası Tarafından Öldürülen Kadının Akrabaları Şaşkın

Eşi tarafından öldürülen 56 yaşındaki Sevdiye Kurumuş’un Kırklareli’nin Pınırhisar ilçesine bağlı Tozaklı köyündeki akrabaları şaşkın. Sevdiye Kurumuş’un öldürüldüğü, eşinin polise gitmesiyle ortaya çıktı. Sevdiye Kurumuş,...

Eşi tarafından öldürülen 56 yaşındaki Sevdiye Kurumuş’un Kırklareli’nin Pınırhisar ilçesine bağlı Tozaklı köyündeki akrabaları şaşkın. Sevdiye Kurumuş’un öldürüldüğü, eşinin polise gitmesiyle ortaya çıktı.

Sevdiye Kurumuş, 3 yıl önce cezaevinden çıkan İbrahim Kurumuş isimli şahısla evlendi. Evliliğin birinci yılında Sevdiye Kurumuş bir anda ortadan kayboldu. Aradan geçen süre içerisinde Pınarhisar’a bağlı Tozaklı köyündeki evine uğramayan kadının akrabaları, onun İstanbul’da yaşadığını düşündü. İzine iki yıldan bu yana rastlanmayan Sevdiye Kurumuş’un bir cinayete kurban gittiği, eşinin polise gitmesiyle ortaya çıktı. Polisi arayarak cinayeti işlediğini ihbar eden İbrahim Kurumuş, cinayeti namus meselesi nedeniyle işlediğini ifade etti. Şahsın ifadeleri doğrultusunda harekete geçen İstanbul polisi, kadının cesedini bir ormanlık alanda buldu.

Sevdiye Kurumuş’un bir cinayete kurban gitmesini Tozaklı köyündeki yakınları medyadan öğrendi. Tozaklı Köyü Muhtarı Ali İnan, yaptığı açıklamada, olayı bu medyadan doyduklarını belirterek, böyle bir olayın bu köyde kesinlikle yaşanmadığını söyledi. Bu köye şüpheli bir araç veya kişinin girmediğini ifade eden İnan, “Üç yıl öncesinde Sevdiye Kurumuş evlendiği eşiyle köye geldiğinde 10-15 gün kaldılar. Herhangi bir kavga ve gürültüsü olmadan birlikte gittiler.” dedi.

Sevdiye Kurumuş’un yeğeni Vedat Çelik de “Kendisi benim halam olur. Yaklaşık 2 yıldır kendisini görmüyorum. Arkadaki ev onundur. Ancak iki yıldan beri hiç gelmedi. Biz de olayı gazetelerden öğrendik. Ama olay nedir ne değildir bilemiyoruz. Buraya gelip gitmediği için fark etmedik. İstanbul’da kaldığını biliyoruz.” diye konuştu.

Sevdiye Kurumuş’un akrabalarından Salih Çelik ise burada cinayetin işlenmesi durumunda bunun duyulacağını kaydetti. Evinin Sevdiye Kurumuş’un evinin yanında olduğunu anlatan Çelik, “Burada öldürülmüş olsaydı kokardı. En son iki yıl önce gördüm. Ondan sonra hiç görmedim. Kardeşleri var. Onlara, niye arayıp sormuyorsunuz diye soruyordum. Bir insan sağ olsa bu evi bırakmaz. Ama bir daha da hiç uğramadı. İnsan bu tabii ki çok üzüldük.” açıklamasını yaptı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri