Kocaoğlu: Chp’liyim, Öyle Kalacağım

Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu’nun, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, seçime AK Parti’den girmek istediğini partiye iletti.

Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu’nun, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, seçime AK Parti’den girmek istediğini partiye iletti. Görüşmeyi de İzmir Ticaret Odası’nda Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Koç Ali Al yaptı.” iddiasına iki taraftan da yalanlama geldi.

Kocaoğlu ile görüşmeyi gerçekleştirdiği iddia edilen Koç Ali Al, Kocaoğlu’nu en son mayıs ayında Diyarbakır’da gördüğünü söyledi. İzmir Ticaret Odası’na en son meclis toplantısı için gittiğini belirten Al, “İmza atıp çıktım. Kimseyi görmedim. Ne Aziz Kocaoğlu ile ne de başka birisi ile temas bile kurmadım. Kocaoğlu’nu en son Diyarbakır ziyaretinde gördüm. Açılım süreci için gidilen kentte zaten onlarca kişi vardı. Bir araya gelmemiz bile söz konusu olamadı. En son mayıs ayında gördüm. Bunun dışında özel bir görüşmemiz de zaten hiç olmadı. Bu konu muhtemelen Kocaoğlu’nun parti içindeki rakipleri tarafından ortaya atılmış bir mesele.” açıklamasında bulundu. Aziz Kocaoğluda Twitter’dan attığı mesajla iddiayı yalanladı. Kocaoğlu, Twitter hesabına, “Cumhuriyet Halk Partiliyim. Yaşamım boyunca da öyle kalacağım.” diye yazdı.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri