Kocaman'dan son dokunuşlar

Torku Konyaspor, 8. haftanın kapanış maçında Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Forvetsiz Kartal'da Ali Çamdalı da cezalı

Torku Konyaspor, bugün 8. haftanın kapanış maçında Kardemir Karabükspor’u konuk edecek. Konya Büyükşehir Belediye Torku Arena’da oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Yalova bölgesinden Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve İsmail Şencan yaparken, maçta Serdar Diyadin dördüncü hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın beşinci hakemi Koray Gençerler, altıncı hakemi ise Hakan Akmısır.

Türkiye kupasında gruplara kalarak moral kazanan ve Karabükspor’u yenerek  yeni teknik kadro ile ligde 5 hafta sonra kazanmayı amaçlayan Torku Konyaspor’da hazırlıklar dün basın ve taraftarlara mapalı olarak gerçekleştirilen taktik antrenmanla tamamlandı. Futbolcular akşamda tesislerde kampa alındı.

Torku Konyaspor’da Almanya’da ameliyat olan Marica, sakatlığı süren Rangelov ve kırmızı kart cezalısı Ali Çamdalı bugünkü maçta forma giyemeyecek. Hasan Kabze ve Recep’in durumu ise dün akşamki antrenmandan sonra belli olacaktı.
Kartallar, Karabük maçına muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Ali Turan, Selim, Vukoviç, Mehmet Uslu- Mehmet Güven, Uğur İnceman- Djalma, Hleb, Torje- Hasan Kabze (Recep Ömer Ali).

Torku Konyaspor ile DÇ Karabükspor bugün 5. kez karşı karşıya gelecek.  İki takım arasında bugüne kadar oynanan 4 maçta yeşil-beyazlılar hiç kazanamazken,  2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Maçın biletleri bugün de stat gişelerinden ve kule site satış noktasından temin edilebilecek.

Yalova bölgesi hakemi Halis Özkahya, bu sezon Torku Konyaspor’un ilk maçını çıkacak. Özkahya geçen sezon 11. hafta da içi sahada oynanan ve 2-0 biten Antalyaspor, 22. hafta da Başkent deplasmanında yapılan ve 2-2 sonuçlanan Gençlerbirliği ile 27. hafta iç sahada oynanan ve 0-0 tamamlanan Galatasaray maçlarında düdük çalmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri