Kocaman: Memnunum

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Avusturya kampında yapılan çalışmalardan memnun olduğunu, özellikle oyuncuların antrenman performansının kendisini yeni sezon öncesi mutlu ettiğini söyledi.

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Avusturya kampında yapılan çalışmalardan memnun olduğunu, özellikle oyuncuların antrenman performansının kendisini yeni sezon öncesi mutlu ettiğini söyledi. Özellikle hazırlık maçlarında hem oyun hem de oyuncu eksiklerini daha iyi göreceklerini belirterek, “Avusturya kampından en iyi şekilde yararlanarak Türkiye'ye döneceğiz” dedi.

ZOR MAÇLAR OLACAK

Lig'in her zaman olduğu gibi zor geçeceğini, ancak bu sezonun daha da zor geçeceğini belirten Aykut Kocaman,   “2015-2016 sezonundan her takımın farklı beklentileri var. Özellikle yukarıya oynayacak takımların yaptıkları transferlere baktığımız zaman futbol keyfininin de tansiyonun da yüksek olacağını tahmin edebiliriz. Bizi gibi anadolu takımları da  bu takımlara cevap vermek için çok çalışmaladır” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri