Kocaman: Kayacık güzel

Kocaman: Kayacık bir profesyonel kulübün ihtiyaçlarına cevap verme açısından son derece ideal bir yer olarak görünüyor. Emek verenlere hem maddi anlamda hem çalışma anlamında teşekkür ederim

TESİSLER ÇOK GÜZEL

Torku Konyaspor Teknik Direktör Aykut Kocaman, yeşil-beyazlı ekibin yeni antrenman ve kamp tesisleri olan Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri'nin gerekli ihtiyaçlara cevap verecek bir tesis olduğunu ifade ederken, kazandırılmasında emeği gerçen herkese teşekkür etti. Torku Konyaspor'umuz, 2006 yılından bu yana hizmet veren Tatlıcak Tesisleri'nden 3 hafta önce Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kayacık Tesisleri'ne taşınmıştı. Temsilcimizin yeni kamp ve antrenman tesisi olan Kayacık Tesisleri hakkında Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın görüşlerini aldık. Konya'da görev yaptığı ilk dönemde Tatlıcak Tesisleri'nin tamamlanmasında, ikinci dönemde ise Kayacık Tesisleri'nin takımımıza tahsis edilmesinde katkısı olan Kocaman, "Benimki bir emek değil, olmasını gerekeni söylemekti. Oyunculara son dönemlerde geçmişe göre daha sert ve daha yoğun antrenmanlar yaptırılıyor. Doğru performansı almak için antrenman yaptırmak kadar dinlendirmek ve gıda konusunda da doğru zamanda doğru şeyleri vermekte önemli. Bütün bunları bir araya getirecek şey de ilk geldiğimiz dönemdeki gibi tribün altından bozma soyunma odaları ya da benzeri yerlerde. O zaman böyle bir isteğimiz olmuştu. Sağolsun yönetim kurulumuz buna duyarlılık gösterdi. O dönem öyle bir yer yaptı.”

TATLICAK TESİSLERİ YETMİYORDU

Dünya'nın geliştiği gibi futbolun da geliştiğini bildiren Kocaman, Kayacık tesisleri ile ilgili düşüncelerini ise şu şekilde açıkladı:

“Dünya gelişiyor, her şey gelişiyor futbol gelişiyor. İstekler, talepler ve özellikle çalışmalarla ilgili hem pek çok şey geliştiği gibi insan sayısı da artıyor. Tatlıcak Tesisleri yetmemeye başlamıştı. Birincisi fiziki koşulları, metrekare itibariyle, oda sayısı ve benzeri şeylerden dolayı. İkincisi de sahalardan dolayı. Geçen sezon herhalde 10 civarında antrenmanı iptal etmek zorunda kaldık. Kar yağdı antrenman iptal oldu, yağmur yağdı, saha su tuttu antrenman iptal oldu. Bu seviyede mümkün olduğu kadar bu tip şeyleri en aza indirmek zorundasınız. Dolayısıyla Kayacık Tesisleri’nin bu konuda daha yeterli olduğunu düşündük. Özellikle mekan olarak son derece iyi. Sahalar elden geçirildi ve son derece iyi durumda. Burada ufacık bir sıkıntıdan söz edilebilir. Henüz yaşamadık ama umarım çok büyük problem olmaz. Konya’nın bu bölgesindeki rüzgarın biraz daha sert olduğu yaşayanlar tarafından söyleniyor. Bilmiyorum ne tür tedbirler olabilir. Ama bir takım tedbirlerle bunu yaşaya yaşaya öğreneceğiz. Eğer bu konuda bir problem yaşamazsak şu andaki yer Konyaspor seviyesindeki bir profesyonel kulübün ihtiyaçlarına cevap verme açısından son derece ideal bir yer olarak görünüyor. Emek verenlere hem maddi anlamda hem çalışma anlamında teşekkür ederim" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri