Kocaman kadroda değişiklik yaptı  

Atiker Konyaspor, sakatlıkları süren Adis Jahovic ve Mustapha Yatabare'den yoksun Beşiktaş karşısına çıkarken Aykut Kocaman ilk 11 de sürpriz isimlere yer verdi.

 Yeşil-beyazlı ekipte 11'de görev alan 21 yaşındaki Mücahit Can Akçay, Süper Lig'de 2018-2019'da ilk kez bu şansı yakaladı. Genç oyuncu, daha önce üç kez sonradan oyuna dahil olmuştu.

ALİ TURAN’IN YERİNE UĞUR  ZUTA’NIN YERİNE OPANASENKO

Aykut Kocaman Beşiktaş karşısında savunma hattında revizyona gitti. Tecrübeli teknik adam uzun süredir  stoper mevkiinde forma verdiği Ali Turan’ı bu maçta kulübeye çekti. Tecrübeli oyuncunun yerine ilk 11’de uğur Demirok’a görev verdi. Uzun bir sakatlık döneminin ardından yeniden formasına kavuşan Uğur Demirok maçın 63. Dakikasında yerini Fofana’ya bıraktı. Ali Turan ise 82. Dakikada Mücahit Can’ın yerine oyuna girdi.  Tecrübeli oyuncu uzatma dakikalarında Kawaga’ya kaptırdığı top sonrasında yeşil-beyazlı ekip kalesinde 3. golü gördü

Savunma hattında bir başka değişiklik ise defansın solunda gerçekleşti.  Sezonun ikinci yarısında takıma katılan ve 18. Haftadan itibaren tüm maçlarda forma giyen Leonard Zuta Aykut Kocaman tarafından kulübeye çekildi. Ferhat Öztorun’un da cezalı olmasıyla nedeniyle o mevkide Yevhen Opanasenko’ya  görev verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri