Kocaman: İki ruhlu bir takım olduk

Kocaman: 5 maçta 10 puan toplayabilmek kolay bir şey değil. Ama 2 maçta 10 gol yemek kolay bir şey. Bizim takımımızın içinde şu anda iki tane takım var. Kafasında başka planları olan için yapacak bir şey yok

Ligdeki son iki maçlarında kolay rastlanmayan bir durumla karşı karşıya geldiklerini söyleyen Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, "5 maçlık periyotta 4 maçta gol yemeden 10 puan toplayan bir takım vardı. Sonrasında ise 2 maç arka arkaya 10 gol yiyen bir takım vardı. Bu gerçekten garip bir durum” dedi.

Alınan sonuçların teknik direktörlerin orta ve uzun vadede planlarını hayata geçirmeleri için önemine işaret eden Aykut Kocaman, "Esas olan bu sonuçların yardımcı olmasıdır. Orta ve uzun vadede orta grup takımı olma yolunda gideceğiz. Daha sonra yapabilirsek ligin ikinci yarısının ortalarında ve gelecek sezonda bugünkü oyuna yakın bir takım istiyoruz" şeklinde konuştu.

TAMİR EDECEĞİZ

Torku Konyaspor’da iki tane takım olduğunu anlatan teknik direktörü Aykut Kocaman, “Bizim takımımızda iki tane takım var gibi gözüküyor. Eğer puanlar toplamak istiyorsanız bunu yapabilirliğinizin olması lazım. Bunu geldiğimiz günden itibaren gösterdiler. 5 maçta 10 puan toplayabilmek kolay bir şey değil. Ama 2 maçta 10 gol yemek kolay bir şey. Bizim takımımızın içinde şu anda iki tane takım var. Zihinsel, fiziksel, ruhsal olarak bunları devre arasında tamir edeceğiz. Başka bir yolu yok" ifadelerini kullandı.

UFAK DOKUNUŞLAR OLACAK

Basında yer alan transfer haberlerinin asılsız olduğunu ifade eden Kocaman, "İki tane takımımız var dedim. Bir tanesi Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarını oynayan takım. Diğeri ise Beşiktaş maçında oynayan takım. Hem Galatasaray hem Beşiktaş maçları transferde neler yapabiliri gösterecektir. Bu hafta içi yönetimle oturarak ufak dokunuşları konuşmamız gerekiyor. Şu anda herhangi bir arayışımız yok" açıklamasını yaptı.

KAFASI BURADA OLANLARA EVET

Hafta içi kadro dışı kalan 5 oyuncuyla alakalı soru üzerine yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Aykut Kocaman, "2 maçta 10 gollük seriyi ne Konyaspor ne de ben futbol hayatımda gördüm. Futbolun gerçeklerini, doğrularını bütün arkadaşlara anlatacağız. Kafasında gerçekten futbol oynamayı düşünen, saha içinde bugün olduğu gibi yardımlaşmayı seven, oyunu bayrak yarışı olarak gören bir takım olmak istiyoruz. Buna açık olan herkese kapı açık. Kafasında başka planları olan için yapacak bir şey yok" cevabını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri