Kocaman: Gayet güzel bir maç oldu

Yeşil-beyazlı temsilcimizin Giresunspor ile 0-0 berabere kaldığı özel maçın az forma şansı bulan oyuncuların son durumlarını görme adına iyi bir fırsat olduğunu ifade eden Teknik Direktör Aykut Kocaman, özel maç için şehrimize gelen Giresunspor'a da teşek

Yeşil-beyazlı temsilcimizin Giresunspor ile 0-0 berabere kaldığı özel maçın az forma şansı bulan oyuncuların son durumlarını görme adına iyi bir fırsat olduğunu ifade eden Teknik Direktör Aykut Kocaman, özel maç için şehrimize gelen Giresunspor'a da teşekkür etti.

Aykut Kocaman, yaptığı açıklamada "Boş haftayı maç yaparak değerlendirmek istedik. Giresunspor'a buraya kadar geldikleri için teşekkür ediyorum. Güzel de maç oldu. İki takımda ciddi oynadı. Az oynama şansı bulmuş oyuncularımızın her zaman söylediğim gibi son durumlarını görme ve maç ritimlerini yakalamalarına yardımcı olmaları adına boş haftayı böyle geçirdik. Karşılıklı ataklar oldu. Sonuçta 0-0 bitti. Az oynama şansı bulan oyuncuların maç içerisinde ortaya çıkan görüntüleri olumsuz değil" görüşlerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri