Kocaman 2018’e damga vurdu

Fenerbahçe'de başladığı 2018 yılını Konyaspor'da tamamlayan teknik direktör Aykut Kocaman, Türkiye'de en yüksek puan ortalamasının sahibi oldu. Yeşil-beyazlı ekibe tarih yazdıran Kocaman bu başarılarını devam ettirmek istiyor

Fenerbahçe'de başladığı yılı Konyaspor'da bitiren Aykut Kocaman, Türkiye'de 2018 yılının en iyi teknik direktörü ünvanını elde etti. Spor Toto Süper Lig'de 2018 yılı yine nefesleri kesti. 2017-2018 sezonunda Fenerbahçe'yi yöneten Aykut Kocaman, sezon sonunda Ali Koç'un başkanlığı kazanmasıyla görevinden ayrıldı.

Kasım ayında Konyaspor'a geri dönen Aykut Kocaman, 2018 yılını 2 takımda geçirdi. Bu süreçte 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan başarılı tekik direktör, 2.22 gol ortalaması ve maç başına 0.88 gol yeme istatistiği elde etti. Aykut Kocaman 2.11 puan ortalaması ile Spor Toto Süper Lig'de yılın en iyi teknik direktörü oldu.

12 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİNİ  TRABZON’DA KAYBETTİ

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, uzun bir aradan sonra mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadı
Aykut Kocaman, Süper Lig’de tam 12 maç sonra çalıştırdığı takımla mağlup oldu. 53 yaşındaki teknik adam, geçen sezon Fenerbahçe ile son 10 maçta mağlup olmadı.

Yaklaşık 3 hafta önce 3. kez Konyaspor’da göreve başlayan Kocaman, Konyaspor’da da Galatasaray ve Alanyaspor maçlarından puan çıkartmış ve seriyi 12 maça çıkarmıştı.

Başarılı teknik adam, Trabzon deplasmanında tam 12 maç sonra üzüldü. Aykut Kocaman, 3-0 kaybedilen Trabzonspor maçından önce en son sarı-lacivertlilerin başındayken 4 Mart 2018’de Akhisarspor’a 3-2’lik skorla kaybetmişti.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri