Koçaloğlu: Konyaspor’u süper lige çıkaracağız

Konyasporun yeni transferi Volkan Koçaloğlu, Konyasporun bu sezon Türkcell Süper Lige çıkma hedefini gerçekleştireceklerini söyledi.

“Bu sezonki hedef şampiyon olarak yeniden Turkcell Süper Lig’e çıkmak. Konya’nın bu konudaki beklentilerine başarılı olarak cevap vereceğiz” diyen Koçaloğlu,  “Konyaspor geçen sezon hiçbir takımın başına gelmesini istemediği bir şekilde Turkcell Süper Lig’e veda etti. Şimdi hedef Konya’ya ve Konyaspor’a yakışan yer alan TSL’e yeniden dönüş yapabilmek. Bunun bilincindeyiz. Bu hedefe ulaşma adına katkı sağlamak için Konyaspor’a geldim. Elde edilecek şampiyonlukta benimde katkımın olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Koçaloğlu, Bank Asya 1.Lig’in Turkcell Süper Lig’e oranla daha fazla mücadelenin ön plana çıktığı bir meydan olduğunu dile getirerek şunları söyledi:
“Turkcell Süper Lig’de, Bank Asya 1.Lig’de de oynadım. Bakıldığında Bank Asya 1.Lig daha zorlu. Çünkü birçok takımın hedefi başarılı olarak bir üst lige terfi etmek. Bunun için mücadele gücü üst düzeye çıkıyor. Daha fazla isteyen, daha fazla mücadele eden takım kazanıyor. Konunun farkında olan ve Bank Asya 1.Lig’i yakından tanıyan Hüsnü Özkara hocamızın takımımızın başında olması bizim adımıza önemli bir avantaj diye düşünüyorum. Kadromuzda yer alan tecrübeli arkadaşlarımızla genç arkadaşlarımızın uyumuyla misafir olduğumuz Bank Asya 1.Lig’de kendi kaderimizi kendimiz belirleyeceğiz. Gerektiği gibi mücadele ederek mutlu sona ulaşacağız”
Volkan Koçaloğlu, Konyaspor taraftarının takımı için itici bir güç olduğunu vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:
 “Konyaspor taraftarını daha önce rakip olarak oynadığım takımlardan biliyorum. Gerçek anlamda itici bir güç. Tabiki onların fazla destek vermesi bizim alacağımız sonuçlarla doğru orantılı. Ama taraftarımızın yanımızda olduğunu görmek takımımıza farklı bir motivasyon sağlayacaktır. İnşallah sezon sonunda şampiyon olarak onların desteklerine cevap verip sevindireceğiz” 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri