Kocaelibirlik zor rakip

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 31. Hafta maçında deplasmanda Kocaeli Birlikspor ile karşılaşacak.

Yeşil-beyazlı ekibin Pazar günü deplasmanda konuk olacağı Kocaeli Birlikspor 46 puanla ligin 6. sırasında yer alıyor. 42 puanla  8.sırada bulunan Anadolu Selçukspor rakibini yenerek puan farkını 1’e indirmek istiyor. 6. Sırada bulunan Kocaeli Birlikspor Play-Off potası olan 5.sıraya yükselmenin hesaplarını yapıyor.  Yeşil-beyazlı ekip deplasmanda rakibini yenerek 49 puanla 4. Sırada bulunan Sivas Belediyespor ve 5. Sırada bulunan Keçiörengücü ile puan farkını azaltmak istiyor.

İÇ SAHADA  YENİLMİYOR

Ligin 6.basamağında yer alan Kocaeli Birlikspor iç sahada oynadığı maçlarda başarılı bir performans ortaya koyuyor. Geride kalan 30 haftada  iç sahada 15 karşılaşma oynayan yeşil-siyahlı ekip bu maçlarda 8 galibiyet  4 beraberlik alırken kalan 3 maçta ise rakiplerine boyun eğdi.  Bu maçlarda 18 gol atan Kocaeli Birlikspor kalesinde ise 14 gol gördü.

5 MAÇTIR KAZANAMIYOR 

Kocaeli Birlikspor son haftalarda büyük bir düşüş içerisinde Yeşil-siyahlı ekip oynadığı son beş maçta 2 beraberlik 3 yenilgi aldı. Kocaeli Birlikspor sezonun 30.hafta maçında deplasmanda Amedspor’a 1-0 yenildi. Yeşil-siyahlı ekip Play-Off iddiasını devam ettirmek için Anadolu Selçukspor ile oynayacağı maça büyük önem veriyor. Yeşil-siyahlı ekip iç sahada oynadığı son maçta ise Kahramanmaraşspor’a 3-0 yenildi.          

HAKAN ARMUTCU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri