Kocaeli Polisinden Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Kocaeli polisi torbacılara yönelik düzenlediği operasyonda 17 şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlılar, adliyedeki işlemlerinin ardından adli kontrol ile serbest bırakıldı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

Kocaeli polisi torbacılara yönelik düzenlediği operasyonda 17 şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlılar, adliyedeki işlemlerinin ardından adli kontrol ile serbest bırakıldı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı Narkotik Büro ekipleri, istihbarı çalışmalar sonucu uyuşturucu ticareti yaptıkları ve yetiştirip kullandıkları ileri sürülen bir gruba yönelik operasyon başlattı. Ekipler fiziki ve teknik çalışmayı tamamladıktan sonra gece 03.00 sırlarında helikopterli destekli, Kartepe ilçesinde belirlenen 15 adrese eş zamanlı baskın yaptı.

    Operasyonda M.T., H.T., O.A., H.E., Y.Ç., S.S., Ç.S., B.E., C.S., S.O., H.Y., M.O., H.S., H.A., H.A., H.T. ve N.S. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Zanlıların ikametlerinde ve ormanlık alan içerisinde yapılan aramalarda 802 kök kenevir bitkisi, 3 kilo 115 gram esrar maddesi, 3 gram Hint keneviri tohumu, 7 adet değişik çap ve markalarda ruhsatsız tabanca, 8 adet şarjör, 144 adet değişik çap ve markalarda fişek ve 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan 17 kişi, 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Bulundurmak ve Kullanmak, Yasa Dışı Hint Keneviri Bitkisi Ekimi Yapmak, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ve Silah Ticareti Yapmak' suçlarından işlem yapılıp ifadeleri alındıktan sonra adli mercilere sevk edildi.

    

    Şahıslar adli kontrol ile serbest bırakıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri