Kocaeli Büyükşehirli Pehlivanlar Bu Haftada Kürsüdeydi

Hafta sonu Bursa ve Balıkesir’deki güreşlere katılan Büyükşehir Kağıtsporlu pehlivanlar, çayırdan madalyalarla döndü.Sezona hızlı giren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu pehlivanlar, hafta sonu...

Hafta sonu Bursa ve Balıkesir’deki güreşlere katılan Büyükşehir Kağıtsporlu pehlivanlar, çayırdan madalyalarla döndü.

Sezona hızlı giren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu pehlivanlar, hafta sonu yapılan iki farklı yağlı güreş organizasyonunda da bir çok kategoride kürsüye çıktı. Cumartesi günü Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yapılan güreşlerde, sezonun en istikrarlı güreşçilerinden Kazım San, çayırda bu seferde kürsünün zirvesinde yerini aldı. Küçükorta büyük boyda birinci olarak zirvede yer alan San’ı aynı boyda üçüncü olarak Abdülrefik Öner takip etti.

Günü iki madalya ile kapatan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu pehlivanlar, Pazar günü ise 478 pehlivanın katıldığı Bursa Çalı’da mücadele etti. Bu yıl 54’üncüsü yapılan güreşlerde deste küçük boyda Ramazan Sarı yine birinci oldu. Küçük orta büyük boyda ise Kazım San ikinci olurken, başaltında Rıfat Poyraz birinci oldu. Aynı boyda Nedim Gürel ikinci, Ercan Gençdoğan üçüncü olarak haftayı kapattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri