KOBİ'lere tam destek

Türk Telekom Grubu'nun 'KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları' devam ediyor. Türk Telekom Grubu’nun, iş dünyasındaki yeni fırsatları ve teknolojinin markalara katkısını aktarmak amacıyla düzenlediği teknoloji buluşmalarının Konya ayağı yoğun katılımla g

Buluşmada konusunda uzman katılımcılar iş dünyasının değişen dinamiklerini anlattı. Sürdürülebilir bir şirket olmaya yardımcı olacak bilgiler ve bölgenin öne çıkan başarı öyküleri KOBİ'lerle paylaşıldı. Dedeman Otel'de gerçekleşen toplantının açılış konuşmasına yapan Türk Telekom Grubu Kurumsal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar, "Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ)'lerimiz teknolojiyle donatıyor, onları global alanda rekabet edecek düzeye taşıyoruz" dedi. Başar, Türk Telekom Grubu'nun entegre yapısını ve yenilenen kurumsal vizyonunu KOBİ'lerle paylaşırken, teknoloji danışmanı olarak global rekabette bir üst lige yükselmek isteyen tüm şirketlerin yanında olduklarını vurguladı.

KONYA EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYORLAR

Teknoloji ve inovasyonla Konya ekonomisine katkı sağladıklarını belirten Başar, müşteri odaklı yaklaşımları ile KOBİ'lerin sabit ses, geniş bant ve mobilde tüm iletişim ihtiyaçlarını tek noktadan karşılayan yegane adres olduklarını belirtti. "KOBİ'lerimiz, sağladıkları istihdam ve gerçekleştirdikleri yatırımlarla ülke ekonomisinin lokomotifi sayılıyor" diyen Başar, şunları söyledi: Grup olarak KOBİ'lerimizin sahip olduğu gerçek potansiyeli ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Onlara yalnızca bugüne değil, yarına da hazır olmalarını sağlayacak yeni nesil çözümler sunmaya odaklanıyoruz. Yeni nesil şirketler daha fazla kazanmanın kapılarını aralıyor, tasarruf sağlıyor, gelirlerini artırıyor, işletme risklerini azaltıyorlar. Entegre iletişim çözümleri sağlayarak her zaman ve her yerde müşterilerimize en hızlı hizmeti sunduğumuz Konya'da fiber altyapımız 5 bin kilometreye ulaştı. Konya, fiber kablo uzunluğunda Türkiye'de 4. sırada bulunuyor. Organize sanayi bölgesini fiber altyapıyla donattık."

ATİKER VE İNTERMAK BAŞARI HİKAYESİNİ ANLATTI

Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu'nun moderatörlüğünü yaptığı buluşmada yeni nesil iş yapış biçimleri, dönemin yükselen değeri e-ticaret gibi konular üzerinde duruldu. "Markalar, Vizyonerler ve Trendler ile Sürdürülebilirliğin Teminatı; Yeni Girişimler, Teknoloji, İnovasyon ve E-Ticaret" başlıklı konuşmalar gerçekleştirildi. Ayrıca bölge ekonomisinin başlıca markaları Atiker ve İntermak, başarı hikayelerini KOBİ'lere paylaştı. Etkinlikte ayrıca Türk Telekom Grubu'nun 175. yılına özel olarak, Konya'nın en eski kurumsal müşterisine Mert Başar tarafından plaket takdim edildi.

KERİM ATICI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri