Kliksa‘dan 10 Milyon Dolarlık Yatırım

Sabancı Holding şirketlerinden Kliksa, dijital geleceğe yönelik dünya standartlarında bir e-ticaret platformu oluşturmak ve alıcılar ile satıcıların elektronik ortamda bir araya getiren ‘Pazar Yeri’ (Marketplace) iş modelini kurmak için...

Sabancı Holding şirketlerinden Kliksa, dijital geleceğe yönelik dünya standartlarında bir e-ticaret platformu oluşturmak ve alıcılar ile satıcıların elektronik ortamda bir araya getiren ‘Pazar Yeri’ (Marketplace) iş modelini kurmak için 10 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Şirket, yeni yatırım ile altyapısını e-ticaret kullanıcılarının ve tedarikçilerin daha geniş ürün seçeneklerine ulaşabilecekleri hale getirecek. Sistem geliştirme, entegrasyon ve proje yönetimi alanlarında Bimsa ve Accenture Türkiye ile çalışacak Kliksa, proje süresince SAP/Hybris ve Mirakl gibi firmalarla faaliyet yürütecek. Genel Müdür Nevgül Bilsel Safkan ise dijital geleceğe yönelik yatırımın ardından, kullanıcıların ve tedarikçilerin dünya standartlarında bir e-ticaret platformuna kavuşacağını ifade etti. Safkan, “Kullanıcılarımızın ve tedarikçilerimizin artan ihtiyaçlarına her anlamda cevap verebilecek altyapıya sahip olmak, farklılaşma noktalarımızdan biri daha olacak. Gelecek dönemlerde de, e-ticaret sektörünün büyümesine ve kullanıcılarımızın daha hızlı ve esnek platformlar üzerinden alışveriş yapmalarına olanak sağlayacak yeniliklerimiz ve yatırımlarımız sürecek.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri