Klein: Kaybetmemeliyiz

Konyaspor’un Çek defans oyuncusu Martin Klein, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği ile iç sahada üst üste çok önemli iki maça çıkacaklarını belirtirken, kesinlikle puan kaybına tahammüllerinin olmadığını söyledi.
Açıklamalarına Beşiktaş maçını değerlendirerek başlayan oyuncumuz Martin Klein, “Performans olarak belirli bir süreden beri yükselen bir grafiğimiz vardı. O yüzden Beşiktaş karşısında sergilenen mücadeleci oyun ve alınan skor kesinlikle beni şaşırtmadı ve sürpriz olmadı. Oyunun gidişatına baktığımızda kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Ama maç berabere bitti. Bana göre de maç adil bir skorla tamamlandı” diye konuştu.
Yarın oynanacak Kasımpaşa maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan  Martin Klein, “Baktığımızda Kasımpaşa 7 puanla bizim altımızda, Gençlerbirliği ise bizim üzerimizde bulunuyor. Üst üste kendi sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa ve Gençlerbirliği maçlarını kazanırsak Gençlerbirliği’ni de sıralamada altımıza alacağız. Kasımpaşa ile puan farkını artırıp biraz daha rahatlayacağız. Zaten kendi sahamızda oynadığımız için mutlak kazanmamız gereken maçlar. Her iki takımda bizim direkt rakiplerimiz. O yüzden kesinlikle puan kaybına tahammülümüz yok ve bu doğrultuda da çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde görüş belirtti.  Martin Klein, uyum sorunu yaşamadığını belirterek, “Takım arkadaşlarımın ve saha dışında edindiğim arkadaşlarımın da yardımıyla Konya’ya adaptasyon sorununu en kısa sürede atlattım. Konyaspor’a, Konya’ya ve Konya halkına tamamen alıştım diyebilirim” dedi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri