Kktc'de Görevlendirilecek Öğretmenler İçin Sınav Duyurusu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), KKTC´de İmam Hatip Lisesi (İHL) meslek dersleri branşında görevlendirilecek öğretmenlerin başvuruları ve sınav tarihlerine ilişkin açıklama yaptı.    MEB açıklamasında, 2014/18 sayılı...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), KKTC´de İmam Hatip Lisesi (İHL) meslek dersleri branşında görevlendirilecek öğretmenlerin başvuruları ve sınav tarihlerine ilişkin açıklama yaptı.

    MEB açıklamasında, 2014/18 sayılı genelge kapsamında başvuruları kabul edilen adayların herhangi bir belge beklemeden 30 Eylül 2014 tarihinde saat 09.30'da yazılı sınava katılmak üzere Ankara’daki MEB Beşevler Kampusu Emniyet Mah. İnci Taş Cad. AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Zemin kat toplantı salonunda hazır bulunmaları istendi. Temsil yeteneği mülakatı tarihi ise aynı yerde 01 Ekim 2014 saat 10.00 olarak belirlendi.

    Sınav tarihleri ile ilgili internet duyurusu dışında herhangi bir tebligat yapılmayacağına dikkat çeken açıklamada "Yapılacak olan yazılı sınavda 70 puan barajını aşan öğretmenler, Bakanlıklararası Ortak Kültür Komisyonu'nca temsil yeteneği mülakatına alınacaktır." ifadeleri yer aldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri