Kızların şampiyonu İsmail Hakkı Tonguç

Yıldız Kız Futbol Turnuvasında İsmail Hakkı Tonguç İlköğretim Okulu, Konya şampiyonu oldu. Okul beden eğitimi öğretmenleri İbrahim Özalp, eğitmenliğinde turnuvayı kazandı
Konya birinciliği elde eden öğrenciler böylece Türkiye şampiyonluk maçında oynamaya hak kazandı. Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Özalp, öğrencilerin çok yoğun şekilde turnuvalara hazırlandıklarını ve bu süre içinde hiçbir zaman derslerinden geri kalmadıklarını belirtti.
Öğrencilerin futbolda olduğu kadar derslerinde de başarı gösterdiğini ve tüm oyuncuların teşekkür ve takdir aldığını ifade eden Özalp, “Turnuva boyunca Konya şampiyonu olmak için yoğun mücadele ettik. Öğrencilerimizle birlikte antrenmanlarımızı aksatmadık. Her maçtan sonra önümüzdeki maça daha iyi hazırlandık. Turnuva boyunca bize destek veren Okul Müdürümüz Ertan Dündar’a, eğitmenimiz Tuğbek Doğ’a, velilerimize ve özveri içinde turnuvalara hazırlanan öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
İsmail Hakkı Tonguç İlköğretim Okulu Müdürü Ertan Dündar ise, sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verdiklerini belirtti. Kızlar Futbol Takımının geçtiğimiz yıl 3. olduğunu bu yıl ise başarısını arttırarak birinciliğe yükseldiğini aktaran Dündar, “Bu tür başarılar aynı zamanda okulumuzun da başarısını yükseltmektedir. Okula geldiğim ilk günden itibaren öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile ilişkilerim iyi oldu. Bu sayede birlikte birçok başarıya imza atıyoruz. Bu başarıya bir imzada kız futbol takımımız attı. Bu oyun genelde erkekler tarafından oynanmasına rağmen iki yıldır çok iyi bir performans sergiliyorlar. Öğrencilerin başarı göstermesi için yoğun şekilde çalışan öğretmenimiz İbrahim Özalp’e teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda da başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Turnuvada başarı gösteren öğrencilere düzenlenen törenle madalyaları verildi. Ardından öğrenciler aldıkları kupayı sınıflarda gezdirerek, başarmanın mutluluğunu yaşadı.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri