Kızılözlüler hizmet binasına kavuştu

Kızılözlüler Eğitim Kültür Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Kızılözlüler Eğitim Kültür Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. Meram’ın Alparslan Mahallesi’nde hizmet verecek olan derneğin açılışına, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Saydam ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mehmet Ütük, derneklerinin 1997 yılında kurulduğunu ve o günden bu yana birçok sosyal faaliyeti hayata geçirdiklerini söyledi. Hizmet yarışında aldıkları görevi gece gündüz çalışarak hakkını vermek istediklerini belirten Ütük, 2012 yılının Kasım ayında derneklerinin arsasını aldıklarını 2013 yılında da inşaatını tamamladıklarını ifade etti.

Açılış töreninde söz alan Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan ise, “Kızılöz’ün bizim yanımızda ayrı bir değeri var. Kızılözlüler bir binanın tuğlaları gibi birbirine devamlı bağlıdır. Böyle bir binayı bizlere armağan eden Kızıözlülere Allah razı olsun” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından dualar eşliğinde kurdele kesilerek bina hizmete girdi.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri