"Kızılırmak Deltası'nın Turistlere Tanıtım Çalışması Önem Taşıyor"

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Yüksel Ünal ve beraberindeki yetkililerle birlikte Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı makamında ziyaret etti.Samsun Kültür ve Turizm Müdürü Ünal ziyarette yaptığı açıklamada," Samsun’un Bafra ilçesi...

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Yüksel Ünal ve beraberindeki yetkililerle birlikte Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Samsun Kültür ve Turizm Müdürü Ünal ziyarette yaptığı açıklamada," Samsun’un Bafra ilçesi bölge sınırlarında bulunan Kızılırmak Deltası'nda turizm aktivitelerinin artırılması, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelmesi için tanıtım çalışmaları önem taşımaktadır. Kızılırmak Deltası'nın Bafra, Alaçam ve 19 Mayıs ilçelerini kapsayan, muhteşem coğrafyası ve biyolojik çeşitliliğiyle Samsun turizminin önemli noktalarından biri olduğu kesindir. Kızılırmak deltası, doğal özellikleri büyük ölçüde korunabilmiş, ülkemizin Karadeniz kıyısındaki tek sulak alanıdır. Turizm açısından değeri çok büyüktür. Kızılırmak Deltası , Karadeniz'deki bir cennettir .Bu nedenle turizm aktivitelerinin artırılması, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelmesi için tanıtım çalışmaları önem taşıyor.’’ dedi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ise, Bafra’nın turizmi, tarihi ve ekonomik yapısı hakkında bilgiler verdikten sonra ilçenin kültür yapısına dair konular hakkında görüş alışverişinde bulundu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri