Kızılcahamam’da son özel maç

Konya Torku Şekerspor’da Kızılcahamam kampı yarın bitiyor.
2010-2011 sezonu hazırlıklarına Temmuz ayı ortalarında başlayan yeşil-beyazlı ekip ilk etap kampını ay sonunda tamamlayarak iki gün izine ayrılmıştı. İkinci etap hazırlıklarını ise Kızılcahamam Patalya Otelde sürdüren Torku Şekerspor yarın bu kampı sonlandıracak. İkinci etap kampı boyunca hazırlık maçları da oynayan temsilcimiz gösterdiği performansla göz doldurdu. Yeşil-beyazlılar Kızılcahamam’daki son hazırlık maçını bugün saat 18.00’da Çorumspor ile oynayacak.

Torku Şekerspor Çarşamba günü sabah idmanını yaptıktan sonra 2 gün izin yapacak. 21 Ağustos tarihinde Konya’da toplanacak olan Torku Şekerspor 22 Ağustosta son hazırlık maçını Çumra’da Kırıkkale spor ile oynayacak. 2010-2011 sezonunun açılış maçında Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak Şeker ekibi Kırıkkalepor maçının ardından lig hazırlıklarına tekrar başlayacak. Kırmızı Grupta mücadele edecek Torku Şekerspor oynadığı hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile teknik heyeti ve taraftarını sevindirdi.

Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdüren Konya Torku Şekerspor hazırlık maçları oynamayı sürdürecek. İlk etap çalışmalarını Çumra’da yapan yeşil beyazlı ekip burada sadece Antalya A2 takımı ile karşı karşıya gelmişti. Bu maçtan golsüz berabere ayrılan Torku Şekerspor’da teknik direktörü karşılaşmada denemeye tabi tuttuğu oyuncuları oynatmıştı. Kızılcahamam kampında özel maçlara ağırlık veren yeşil-beyazlı ekip burada oynadığı ilk maçta Turgutluspor ile 0-0 berabere kaldı ancak havanın yağışlı olması iki takımın da oyun performansını etkiledi.

İkinci maçında ise Batman Belediye ile karşılaşan Konya Torku Şekerspor bu maçtan 3-0’lık galibiyetle ayrılmasını bildi. Skordan çok oynanan oyundan memnun olan yeşil-beyazlı ekibin teknik heyeti takımın ileride daha iyi olacağının sinyalini verdi. geçtiğimiz günlerde gruptan da rakibi olan Sakaryaspor ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip maçtan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı. Bu maçta da rakibinin sert oyununa karşı iyi bir mücadele örneği sergileyen Torku Şekerspor gösterdiği performansla da göz doldurdu. Yeni Malatyaspor karşısında iyi futbol oynayan temsilcimiz bu karşılaşmadan da 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip Kızılcahamam kampının son maçında bugün Çorumspor ile karşılaşacak. Patalya Otel Sahasında oynanacak mücadele saat 18.00’da başlayacak. Ligin açılış maçında 29 Ağustosta Adana Demirspor deplasmanına gidecek olan Torku ekibi bu maça kadar tam hazır hale gelmek istiyor. Şeker ekibi 21 Ağustosta Konya’ya dönerek Adana Demirspor deplasmanının hazırlıklarına başlayacak. Yeşil-beyazlılarda sakat olan Turgay takımla birlikte çalışmalara başladı. Hafif sakatlığı bulunan genç oyuncu İshak ise Yeni Malatyaspor karşısında teknik direktör Mehmet Altıparmak tarafından oynatılmadı.

Bu oyuncunun da durumunun iyi olduğu bildirildi. Oynanan hazırlık maçlarında skorun önemli olmadığını ancak alınan galibiyetlerin takım büyük moral olduğunu ifade edin Konya Torku Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak oyuncuların sahada yaptıklarından memnun kaldığının altını çizdi. Altıparmak, “Hazırlık maçları kendimizi lig öncesinde görme fırsatı bulduk. Oyuncularım tüm hazırlık maçlarında bütün söylediklerimi sahaya yansıtmaya çalıştı. Bu çalışmaların birçoğunda başarılı oldular. İki kamp dönemimizde çok olumlu geçti. Tek şikâyetimiz havaların sıcaklığı. Hazırlık maçlarında skordan çok sahada neler yaptığımıza bakıyoruz.

Çeşitli taktikler deneyerek takıma maksimum katkı sağlayacak oyun sistemini oturtmaya çalışıyoruz. Batman Belediyespor, Sakaryaspor ve Yeni Malatyaspor karşısında oynanan oyun beni memnun etti. Oyuncularım sahada kendilerine verilen görevi yaptı. Lig başlayana kadar bu performansımızı maksimumum seviyeye çıkararak sezona iyi başlamak istiyoruz. Olumlu bir kamp dönemi geçiriyoruz. Son hazırlık maçımızı Çorumspor’a karşı oynayacağız. Ayın 18’inde ise buradaki kampımız sona erecek. Oyuncularımıza ikin gün izin vereceğiz. 21 Ağustosta ise Konya’da tekrar toplanarak Adana Demirspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Ancak öncesinde son özel maçımızı oynayacağız. Bu maçı Çumra’da Kırıkkalespor ile oynamayı planlıyoruz ” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri