Kıymaz: 600 Esnaf Borç Yapılandırmasından Yararlanacak

Ankara’nın Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ertuğrul Kıymaz, borç yapılandırmasından 600 esnafın yararlanacağını söyledi. Kıymaz, borcu olan esnafın 31 Ekim tarihine kadar kooperatife müracaat etmesi gerektiğini...

Ankara’nın Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ertuğrul Kıymaz, borç yapılandırmasından 600 esnafın yararlanacağını söyledi. Kıymaz, borcu olan esnafın 31 Ekim tarihine kadar kooperatife müracaat etmesi gerektiğini belirtti.

    Yapılandırmanın birçok ödeme kolaylığı sağlandığını anlatan Ertuğrul Kıymaz, esnafın borcunu 6, 12 ve 18 aylık taksitleri halinde ödeyebileceğini ifade etti. Yapılandırma ile esnafın rahat bir nefes alacağını dile getiren Ertuğrul Kıymaz, 4 yıl önce yapılan yapılandırma da birçok esnafın sıkıntısının giderildiğini kaydetti. Kıymaz, "Önemli olan esnafımızın rahat etmesidir. Biz esnafımızın her zaman yanında olduk. Bu anlamda esnafın her zaman yanında olan yönetim kurulu üyelerime de teşekkür ederim." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri