Kırşehir'de En Güzel Aşure Yarışması

Kırşehir Özel Kılıçaslan Koleji Okul Aile Birliği, Muharrem ayı münasebetiyle velilere yönelik, en güzel aşure yarışması düzenlendi. Birbirinden güzel aşurelerin yapılıp getirildiği yarışmada karar vermek oldukça zordu. Konuyla ilgili...

Kırşehir Özel Kılıçaslan Koleji Okul Aile Birliği, Muharrem ayı münasebetiyle velilere yönelik, en güzel aşure yarışması düzenlendi.

Birbirinden güzel aşurelerin yapılıp getirildiği yarışmada karar vermek oldukça zordu. Konuyla ilgili okul müdürü Hüseyin Çepik, okul aile birliğine böyle güzel bir organizasyonu tertip ettiklerinden dolayı teşekkür ederek, "İhtiyacımız olan kardeşlik, barış ve huzur için her mevsimi değerlendiren nitelikli bir velilerimiz olduğundan dolayı mutluyum," dedi. Hüseyin Çepik, Özel Kılıçaslan Koleji'nin her alanda başarı sağlayan bir okul olduğunu ve bunun velilerin sayesinde gerçekleştirildiğini söyledi.

Okul velilerinden ve yarışmaya katılanlardan Elif Betül İlhan, her zaman okullarıyla beraber olduklarını ve kendilerini memnun eden başarıyı yakalayan bir kurum olduğunu söyledi. Yarışma sonunda 1. Ayşe Koşan 2. Selma Karaca 3. Binnur Yiğit oldu. Altın ile ödüllendirilen Ayşe Koşan, aldığı ödülü Güneydoğuda zarar gören eğitim kurumlarına bağışlaması herkesi duygulandırdı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri