Kırşehir Ticaret Borsası, Vali Necati Şentürk'ü Ziyaret Etti

Kırşehir Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri, Vali Necati Şentürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz başkanlığında gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Necati Şentürk, Kırşehir’de tarımsal...

Kırşehir Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri, Vali Necati Şentürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz başkanlığında gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Necati Şentürk, Kırşehir’de tarımsal yatırımların hızla arttığını görmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

    Kırşehir’in tarım ve hayvancılık alanında sağlanan teşviklerde yararlanmasının önemine değinen Vali Necati Şentürk, Orta Anadolu illerinin büyük bölümünde olduğu gibi Kırşehir halkının da önemli bir kısmı geçimini tarımsal ve hayvansal üretimle karşıladığını belirterek "Yapılan değerlendirmede Kırşehir’in bu potansiyeli çok iyi kullandığını görüyoruz." dedi.

    Et üretimi konusunda sağlanan gelişmede değinen Vali Şentürk, "Kırşehir bu konuda iyi bir örnektir. En önemlisi de çiftçilerimizin devletimizin sağladığı desteklerden faydalanmasıdır." diye konuştu.

    Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz da Kırşehir’in Türkiye'nin en önemli et üretim merkezlerinden birisi olduğunu söyleyerek geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de il yöneticileri ile birlikte Kırşehir'e hizmet etmenin çabası içerisinde olacaklarını söyledi. Ziyaret, Ticaret Borsası Neşet Yavuz’un çalışmaları hakkında bilgiler vermesi ile sona erdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri