Kırşehir Kılıçaslan Koleji Öğrencilerinden Önemli Başarı

Kılıçaslan Koleji'nden bu yıl mezun olan ve TEOG sınavlarına giren 69 öğrencinin tamamı 'sınavla öğrenci alan bir ortaöğretim kurumuna' yerleşti. Kılıçaslan Koleji öğrencileri 2 Türkiye birinciliği elde ederken; okulun 14 öğrencisi...

Kılıçaslan Koleji'nden bu yıl mezun olan ve TEOG sınavlarına giren 69 öğrencinin tamamı 'sınavla öğrenci alan bir ortaöğretim kurumuna' yerleşti.

Kılıçaslan Koleji öğrencileri 2 Türkiye birinciliği elde ederken; okulun 14 öğrencisi Fen lisesine, 51 öğrencisi Anadolu lisesine, 4 öğrencisi ise Sosyal Bilimler lisesine yerleşti. Okul Müdürü Hüseyin Çepik, bu başarının özverili öğretmenler, disiplinli eğitim sistemi ve öğrencilerin üstün gayreti ile gerçekleştiğini ifade etti. Çepik, önümüzdeki dönem için Kılıçaslan Koleji'ne velilerin yoğun ilgi gösterdiğini ifade ederek, kayıt yaptıran velilere teşekkür etti.

Öğrenci velilerinden Battal Saraç, “Çocuklarımızın geleceğini düşünerek, bu kurumları tercih ediyoruz. Çocuğumuza bırakacağımız en büyük miras aldığımız bu güzel sonuç olacaktır, emeği geçenlere minnettarız.” dedi.

Okul Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İlhan ise “Aldığımız sonuçlar her yıl ilimizin gururu oldu. Bizler bu okulu açarken, milletimiz için en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu bilerek yola çıktık. İlimize ve ülkemize katkılarından dolayı emeği geçenleri tebrik ederim.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri