Kırsal Hizmetler Müdürlüğü açıldı

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Ahmet Nuri Köksal bir seçim vaadini daha hayata geçiriyor. Başkan Köksal’ın seçim beyannamesinde yer verdiği vaatlerden biri olan ve 34 kırsal mahalleye hizmet verecek Kırsal Hizmetler Müdürlüğü açıldı.


Nasreddin Hoca Açık Hava Tiyatrosu binasına kurulan birimden Başkan Yardımcısı Hüseyin Kısa’nın ve birim müdürü olarak Mehmet Tunçez’in sorumlu olacağı duyuruldu.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nün açılışı ile ilgili konuşan Köksal; “Akşehir’in kırsal mahallelerine büyük bir hizmet adımını daha atmanın gururunu yaşıyoruz. Seçim beyannamemizde verdiğimiz bir sözü daha yerine getirerek, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nü açıyoruz. Birimimiz 34 kırsal mahallemizin ihtiyaçlarına hızlı ve etkin bir şekilde yanıt verecek, sorunları yerinde tespit ederek çözümler sunacaktır. Akşehir Belediyesi olarak, kırsal mahallelerimize daha yakın hizmet sunarak, onların yaşam standartlarını yükseltmek ve sorunlarına etkin çözümler üretmek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri