Kırmızı bültenle aranan 3 kişi Türkiye'de yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle aranan Alexander Gustafsson ve Dragan Pavlıcevıc'in İstanbul'da, kırmızı difüzyon mesajıyla aranan Alexandar Nedevskı'nin de Bodrum'da yakalandığını duyurdu.

İsveç tarafından çıkartılan İnterpol kırmızı bülteniyle aranan Alexander Gustafsson ile Karadağ tarafından çıkartılan İnterpol kırmızı bülteniyle aranan Dragan Pavlıcevıc İstanbul'da, İsveç tarafından çıkartılan kırmızı difüzyon mesajıyla aranan Alexandar Nedevskı'ni de Bodrum'da yakalandı.

KIRMIZI BÜLTENLE ARANAN 3 SUÇLU TÜRKİYE'DE YAKALANDI

Bakan Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından kırmızı bültenle aranan 3 kişinin Türkiye'de yakalandığını açıkladı.

İsveç tarafından çıkartılan İnterpol kırmızı bülteniyle “uyuşturucu madde ticareti, kara para aklama, doping ve sahtecilik" suçlarından uluslararası seviyede aranan “Alexander Gustafsson” İstanbul’da, Karadağ tarafından çıkartılan İnterpol kırmızı bülteniyle “uyuşturucu madde ticareti ve suç örgütü üyeliği" suçlarından uluslararası seviyede aranan “Dragan Pavlıcevıc” İstanbul’da yakalandığını bildirdi. Bakan Yerlikaya, İsveç tarafından çıkartılan kırmızı difüzyon mesajıyla "kara para aklama ve uyuşturucu" suçlarından uluslararası seviyede aranan Alexandar Nedevskı’nin de Bodrum'da düzenlenen “Kuyu-13” operasyonuyla yakalandığını açıkladı. Yerlikaya, "Hangi bülten ile aranırsa aransın, halkımızın huzurunu kaçıran uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine göz açtırmayacağız. Hepsini tek tek adalete teslim edeceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri