Kırklareli'nde 'Kent Kültür Evi' Projesinin Protokolü İmzalandı

Kırklareli Belediyesi ve Trakya Kalkınma Ajansı arasında Yayla Mahallesi’ne yapılacak olan 'Kent Kültür Evi' projesinin protokolü imzalandı.    Kırklareli Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen İmza törenine...

Kırklareli Belediyesi ve Trakya Kalkınma Ajansı arasında Yayla Mahallesi’ne yapılacak olan 'Kent Kültür Evi' projesinin protokolü imzalandı.

    Kırklareli Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen İmza törenine Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin katıldı. 2012 yılında Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında Tarihe Ayna Tutan Mimari isimli proje ile röleve restorasyon ve restitüsyon fizibilite çalışmaları tamamlanan Yayla Mahallesi Lale Sokak No:2 adresinde bulunan tarihi binanın restorasyonunu kapsayacak.

    İmza töreninde açıklamalarda bulunan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, projenin önümüzde hafta başlayacağını ve 15 ayda tamamlanacağı söyledi. Kesimoğlu, projede emeği geçen herkese teşekkür ederek Trakya Kalkınma Ajansı ile yeni projelere imza atmak istediklerini kaydetti.

    Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin de Kırklareli Belediyesi ile çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek yeni projenin Kırklareli’ne hayırlı olmasını diledi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri