Kırklareli Fatih Koleji İlk Mezunlarını Törenle Uğurladı

Kırklareli Fatih Koleji, ilk mezunlarını törenle uğurladı. Kırklareli Fatih Koleji Müdürü Muharrem Akbulut, ''Gece ile ilgili yaptığı konuşmada "Sevgili öğrencilerim; hayatınızın önemli dönemeçlerinden birini yaşadığınız bu günde,...

Kırklareli Fatih Koleji, ilk mezunlarını törenle uğurladı.

Kırklareli Fatih Koleji Müdürü Muharrem Akbulut, ''Gece ile ilgili yaptığı konuşmada "Sevgili öğrencilerim; hayatınızın önemli dönemeçlerinden birini yaşadığınız bu günde, sizlere insan olmanın evrensel değerlerini öğretmeye ve kazandırmaya çalıştığımız okulumuzdan, mezuniyetinizin buruk sevincini yaşıyoruz. Bugün emaneti doğru hedefe ulaştırmanın mutluluğunu yaşadığımız gündür. Bir yıl önce burası inşaat olduğu halde, ortada ne öğretmen, ne personel ne de yol vardı. Fakat sizler Fatih Eğitim Kurumları'nın kalitesine, güvenirliğine ve eğitimine inandınız. En değerli varlıklarınız olan yavrularınızı bizlere emanet ettiniz, sizlere teşekkür ediyorum.'' dedi.

Veli ve misafirlerin konuk olduğu mezuniyet gecesinde Kırklareli'nin ünlü simaları ''Allegro'' müzik grubu söylediği birbirinden güzel koro ve solo şarkılarıyla programa renk kattı. Müzik ziyafetinden sonra öğrencilerin birbirinden şirin ve haylaz fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi ''Hey gidi günler'' dedirten cinstendi. Programa mezun öğrencilerin yüz değişim animasyon çalışması ve Barış Manço'nun "El Salla" şarkısına çekilen klibi katılımcılardan büyük ilgi gördü. Törende veliler adına konuşma yapan 8. sınıf öğrencisi Enes Öz'ün babası Hayri Öz, yaptığı konuşmada ''En değerli yavrularımızı sizlere emanet ettik.'' dedi.

Mezuniyet töreninde bulunan tüm katılımcılara pasta ikram edilirken, tüm öğrenciler aileleriyle birlikte tören alanında gök yüzüne balon uçurdu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri