Kırıkkale Üniversitesi’ne Bin Ağaç Dikildi

Kırıkkale Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği, Kırıkkale Üniversitesi'nde bin ağaç dikti.     Kırıkkale Üniversitesi’nin yardımlarına karşın Kırıkkale Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği, çevreyi güzelleştirme...

Kırıkkale Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği, Kırıkkale Üniversitesi'nde bin ağaç dikti.

    Kırıkkale Üniversitesi’nin yardımlarına karşın Kırıkkale Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği, çevreyi güzelleştirme ve doğayı koruma adına kampüs alanına ağaç dikimi gerçekleştirdi.

    Derneğin çalışmaların büyüyerek devam edeceğini ifade eden Kırıkkale Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği, Öğretim Görevlisi Dr. Müzeyyen Özhavzalı, tüm katılımcılara destekleri için teşekkür ederek "Derneğimizin kuruluşundan beri bizden desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Yıldız’ın şahsında Kırıkkale Üniversitemize çok teşekkür ediyor ve bu teşekkürün göstergesi olarak kampüse ağaçlandırma yapıyoruz. Derneğimizin en önemli amacı, üniversitemizin yetiştirdiği akademik ve idari personel ile Kırıkkale'de yaşayan kadınlar arasında köprü kurarak, personelimizin donanımını halkla paylaşmasıdır. Söz konusu amacımızı daha da güçlendirmek için bu etkinliği gerçekleştirdik. Bu ağaçlar gibi derneğimizin çalışmaları ve faaliyetlerinin de hep büyüyerek devam etmesini temenni ediyorum." dedi.

    Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız ise "Ağaç dikme etkinliğinden dolayı çok memnun olduklarını ve ellerinden geldiğince üniversitenin derneğe desteğinin devam edeceği sözünü verdi.

    Törene Yrd. Prof. Dr. Osman Çağlayan ve Prof. Dr. Hakan Kocamış, Bölge İdare Mahkeme Başkanı Emine Aktepe, dernek yönetim kurulu üyeleri, dernek üyesi ve üniversite personeli katıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri