Kırıkkale mesaisi başlıyor

Klasman Grubunda perdeyi hafta sonu oynayacağı Kırıkkalespor deplasmanıyla açacak temsilcimiz Şekersporda zorlu maçın hazırlıklarına bugün başlıyor.
Antalya kampını bitirdikten sonra iki gün dinlenen oyuncuların bugün bir araya geleceği ve Kırıkkalespor maçının hazırlıklarına tam kadro ile başlayacağı kaydedildi. TFF 2.Lig 3.Grup’ta son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayan yeşil-beyazlılar, başarılı performansını Klasman grubunda da sürdürmek istiyor. 3.Grup’ta son 6 haftada 4 kez kazanan temsilcimiz ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da Kırıkkalespor maçıyla açacak. Temsilcimiz ilk yarıda rakibini deplasmanda 1-0 mağlup etmiş, ikinci yarıda ise evinde oynadığı karşılaşmada sahadan 1-1’lik skorla ayrılmıştı.
KIRIKKALESPOR ŞEKER’İN DİŞİNE GÖRE
Klasman grubunun ilk hafta maçında deplasmanda İstanbulspor ile 1-1 berabere kalan Kırıkkale temsilcisi grupta 24 puanla 6.sırada yer alıyor. Hafta sonu temsilcimizi konuk edecek Kırıkkalespor mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak. Türk Telekom ve Kırşehir’in kazanmasıyla gruba 4.sırada başlayacak Şekerspor, Zeytinburnuspor’un Maltepespor’a yenilmesiyle gözünü zirveye çevirdi. Kırıkkalespor karşısında 3 puandan başka bir şey düşünmeyen yeşil-beyazlı oyuncular, Kırıkkale’yi mağlup ederek Zeytinburnuspor ile puanının eşitlemek istiyor. Camiada herkes bu karşılaşmayı düşünürken Kırıkkale’nin Şekerspor’un dişine göre olduğu yorumları yapılıyor. Kırıkkale’den şu ana kadar 4 puan alan yeşil-beyazlılar rakibiyle ilk yarıda oynadığı karşılaşmalarda iyi bir futbol sergiledi. Kulüp Başkanı Yavuz Erence ve Teknik Direktör İsmail Kartal’ın klasman grubuna deplasmanda başlayacak olmalarından dolayı çok memnun oldukları belirtildi. Ara transferde renklerine bağladığı birçok oyuncuya hazırlık karşılaşmalarında görev veren İsmail Kartal’ın Kırıkkalespor karşısında da transfer edilen oyuncuların bir bölümüne şans vererek bu oyunculardan en kısa zamanda faydalanmaya çalışacağı bildirildi.
BİR OYUNCU TRANSFERİ DAHA GÜNDEMDE
Konyaspor’dan Uğur Yanıkdemir’i aldıktan sonra adeta şaha kalkan birbirinden genç ve yıldız oyuncuları renklerine bağlayan Şekerspor yönetimi sürpriz bir ismi daha renklerine bağlamak istiyor. Transferde genç oyunculara yeşil-beyazlı formayı giydirerek takımın yaş ortalamasını 23’e düşüren İsmail Kartal’ın listesindeki sürpriz ismin her an Şekersporlu olabileceği belirtiyor. Bu transfer için temaslarını sessiz sürdüren yönetim bu oyuncuya her an imza attırabileceği konuşuluyor. Bu oyuncunun santrafor bölgesi için düşünüldüğü kaydedildi.
ERENCE: KIRIKKALE’Yİ GÖZÜMÜZE KESTİRDİK
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, camianın sürekli Kırıkkale maçını düşündüğünü söyledi. Klasmanda liderlikten başka bir şey düşünmediklerini, bu nedenle Kırıkkale karşısında 3 puandan başka bir şey düşünmeyeceklerini ifade eden Başkan Erence, “Camiada herkes bu maçı düşünüyor. Kırıkkale tam bizim dişimize göre bir takım. Rakibimizi ikinci kez mağlup ederek Zeytinburnuspor’un yenildiği haftada rakibimizle puanımızı eşitlemek istiyoruz. İyi transferler yaptık umarım grupta her şey bizim istediğimiz gibi olur” dedi 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri