‘Kira fiyatlarının önüne geçeceğiz’

Selçuklu ilçesi için çok sayıda projeleri olduğunu söyleyen İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur, “Konut projemiz sayesinde kira fiyatlarının önüne geçerek vatandaşın rahat nefes almasını sağlayacağız” dedi.

İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur ve beraberindeki heyet, Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti. Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ile bir araya gelen Uğur, belediye başkanı seçildiği takdirde yapacakları projelerden bahsederek, ilkokul, ortaokul ve liselerde kantin kart uygulamasını getireceklerini ve 450 lira limit sağlayacaklarını kaydetti.

KANTİN KART PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur, Selçuklu ilçesinin sorunlarını bildiklerini ve problemleri çözmek için aday olduğunu söyledi. Uğur, “Sosyal medyasını temizlemeden aday olan bir başkan adayıyım. En iyi şekilde hizmet edeceğiz. Asla geçmişimi gizlemedim. Gizleyecek bir şeyimiz çok şükür bulunmuyor. Selçuklu ilçemiz için çok sayıda projemiz bulunuyor. İlçemizde bulunan teleferik projesini geliştireceğiz. Okul kantinlerinde ‘kantin kart’ projesini hayata geçireceğiz. Bu kartların içinde 450 lira limit olacak. İlkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilere verilecek. Konut projemiz sayesinde kira fiyatlarının önüne geçerek vatandaşın rahat nefes almasını sağlayacağız. Mevcut Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'dan daha iyi yapacağımı inandığım için bu yola çıktık” diye konuştu.

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ALİ GÖZEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri