Kına Gecesi Öldürülen Damat Ve Babası Çine'de Defnedilecek

Aydın’ın Çine ilçesinden Balıkesir’de bulunan gelin evine kına gecesine giden damat ve babasının ölümü yakınlarını yasa boğdu. Kına gecesini pompalı tüfekle basarak rastgele ateş eden ve gelinin akrabası olduğu öğrenilen zanlı...

Aydın’ın Çine ilçesinden Balıkesir’de bulunan gelin evine kına gecesine giden damat ve babasının ölümü yakınlarını yasa boğdu. Kına gecesini pompalı tüfekle basarak rastgele ateş eden ve gelinin akrabası olduğu öğrenilen zanlı Fatih Mehmet Ç. gözaltına alındı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında, Altıeylül ilçesi Hacı İsmail Mahallesi, Zağnos Paşa Caddesi'ndeki bir düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre Fatih Mehmet Ç., düğün merasim yapılacak olan yeğeni Gülden Aykurt ile Aytekin Vay'ın (27) kına gecesine gitti. Düğün salonuna giren zanlı, yanında getirdiği tabanca ve pompalı tüfekle rastgele ateş açtı. Saçmalara hedef olan damat Aytekin Vay ve babası Nevzat Vay, olay yerinde hayatını kaybetti. Aralarında damadın da bulunduğu üçü ağır 6 kişi yaralandı. Yaralıların tedavilerin devam ettiği öğrenildi.

Damat ve babasının, bugün veya yarın Çine ilçesinde defnedileceği belirtildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri