Kimse Yok Mu’nun Uganda’daki Yardım Seferberliği Sürdürüyor

Uluslararası Yardım Derneği Kimse Yok Mu’nun Ramazan ayı vesilesiyle Uganda’da başlattığı insani yarım seferberliği devam ediyor.

Uluslararası Yardım Derneği Kimse Yok Mu’nun Ramazan ayı vesilesiyle Uganda’da başlattığı insani yarım seferberliği devam ediyor.

Etaplar halinde ay sonuna kadar sürecek yardımlar kapsamında başkent Kampala’da bazı ailelere yardım paketleri ve yetim çocuklar evine de sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirildi. Kimse Yok Mu görevlileri tarafından hazırlanan yardım paketleri düzenlenen bir törenle ihtiyaç sahibi ailelere verildi. Kimse Yok Mu görevlileri daha sonra başkentteki yetim çocuklar evine sıcak yemek desteğinde bulundu. Derneğe ait araçlarla çocuk evine getirilen yemekler sıcağı sıcağına minik yetim çocuklara servis edildi. Yemek, çocuklar tarafından sevinçle karşılandı.

Uganda’da devam eden Ramazan ayı yardım organizasyonu çalışmaları hakkında bilgi veren Kimse Yok Mu Derneği’nin Yurtdışı Yardımlar Koordinatörü Yusuf Yıldırım bu çalışmaların etaplar halinde ay sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) konuşan Yıldırım “ 2013 Ramazan ayı kampanyası kapsamında Uganda’daki çalışmalarımız kumanda dağıtımı ve iftar yemekleri şeklinde devam etmekte. Ramazan ayı başı itibariye başlayan organizasyonumuz ay sonuna kadar devam edecektir.” dedi.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri