Kimse Yok Mu Ramazan'a Hazırlanıyor

Kimse Yok mu Derneği Erzurum Şubesi, Ramazan süresince 100 aileye sıcak yemek dağıtacak. Dernek ayrıca bölgedeki 6 ilde 11 bin aileye gıda yardımı yapacak. Ramazan'a sayılı günler kaldı. Kimse Yok mu Derneği, Ramazan ayında hayırseverlerin...

Kimse Yok mu Derneği Erzurum Şubesi, Ramazan süresince 100 aileye sıcak yemek dağıtacak. Dernek ayrıca bölgedeki 6 ilde 11 bin aileye gıda yardımı yapacak.

Ramazan'a sayılı günler kaldı. Kimse Yok mu Derneği, Ramazan ayında hayırseverlerin yardımlarına yine aracılık yapacak. Dernek, iftar çadırı kurmak yerine bu Ramazan'da da ihtiyaç sahibi 100 aileye sıcak yemek verecek. Dernek Şube Başkanı Erol Elkoca, dernek gönüllüleri tarafından üç çeşit sıcak yemeğin, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar götürüleceğini ifade etti. Ramazan süresince etli yemek, çorba, tatlı ve pilavın yanı sıra ekmek de dağıtacaklarına vurgu yapan Dernek Şube Başkanı, "Derneğimize kayıtlı en yoksul 100 aileye Ramazan ayı boyunca üç çeşit etli sıcak yemek kapılarına kadar götürülecek. 2 yıldır iftar çadırı kurmuyoruz. Bunun yerine ihtiyaçlı ailelerin evlerine kadar sıcak yemek götürüyoruz. Böylesi daha isabetli oluyor." dedi.

Erzurum'la birlikte, Kars, Artvin, Ardahan, Erzincan ve Bayburt'ta Ramazan gıda yardım paket yardımlarının da devam edeceğine vurgu yapan Elkoca, "Her Ramazan'da olduğu gibi bu Ramazan ayında da yine ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardım paketleri dağıtacağız. Erzurum, Kars, Artvin, Ardahan, Erzincan ve Bayburt'ta tespit ettiğimiz 11 bin yoksul aileye gıda yardım paketleri vereceğiz. Ramazan'da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın iftar sofralarına katkı sağlayacağız. Hayırsever vatandaşlarımızın ayni ve nakdi bağışlarını yine ihtiyaç sahipleri ile buluşturmada köprü görevi üstlenmeyi sürdüreceğiz." diye konuştu.

Dernek Başkanı Erol Elkoca, geçen hafta içerisinde dernek yönetiminde değişikliğe gidildiğini ve yeni yönetim kurulunun da şu isimlerden oluşturulduğunu sözlerine ekledi: Erol Elkoca, Atilla Yıldız, İbrahim Çalık, Ükkaşe Tavlaşoğlu ve Aydın Yıldız. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri