Kimse Yok Mu Kocaeli Şubesi'nden Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. Dernek şubesinden yapılan yazılı açıklamaya göre her yıl eğitim-öğretim dönemi başlangıcında ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye, okul...

Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. Dernek şubesinden yapılan yazılı açıklamaya göre her yıl eğitim-öğretim dönemi başlangıcında ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye, okul araç ve gereçlerini karşılayan Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi okulların açılmasıyla birlikte eksiklerini tespit ettiği yoksul öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı. Dernek binasında gerçekleştirilen bir törenle, öğrenciler kırtasiye hediyelerini dernek şube yönetim kurulu üyelerinin ve gönüllülerin ellerinden teslim aldı.

Tören esnasında bir açıklama yapan Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İslam Kadınçeşme, "Derneğimize kayıtlı olan ihtiyaç sahibi ailelere yıl içinde giyim, gıda, temizlik ve diğer yardımlar konusunda yardımcı oluyoruz. 2014-2015 eğitim ve öğretim dönemine girerken çocuklarımızın kırtasiye ihtiyaçlarını da karşılayabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Tüm evlatlarımızın başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini diliyorum." dedi. Aileleriyle birlikte yardımları almak için gelen çocukların, kendilerine hediye edilen kırtasiye malzemelerini gördüklerindeki sevinçleri görülmeye değerdi.

'DESTEKLERİNİZLE HAYALLERİ GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN'

Kimse Yok Mu Derneği, maddi imkânsızlıklar yüzünden öğrenimine devam edemeyen öğrenciler için sağladığı imkânlarla binlerce çocuğun geleceğine ışık tutuyor. Yoksullukla mücadelede eğitim ve öğretime büyük önem veren Kimse Yok Mu, içinde bulunduğumuz 2014-2015 eğitim-öğrenim döneminde yeni bir projeyle daha ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor.

"Desteklerinizle hayalleri gerçeğe dönüşsün" sloganıyla kamuoyuna duyurulan yeni eğitim projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere aylık burs ve kırtasiye yardımı yapmayı hedefleyen Kimse Yok Mu, maddi imkânları kısıtlı olan öğrencilerin eğitim giderlerinin karşılanmasına destek olmayı amaçlıyor. Proje kapsamında bağışlanacak 50 lira ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye giderlerinin karşılanmasına katkı sağlanabiliyor. EĞİTİM yazıp 5777’ye gönderilen SMS bağışlarıyla yardıma muhtaç çocukların ellerinden tutuluyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri