Kimse Yok Mu Derneği, Tunus’ta Yetimleri Sevindirdi

Kimse Yok Mu Derneği, Tunus’ta yetimleri iftar programında bir araya getirdi.Tunus’un başkenti Tunus’un Mennube bölgesindeki iftar programına 75 yetim ve yakınları toplam 200 kişi katıldı.

Kimse Yok Mu Derneği, Tunus’ta yetimleri iftar programında bir araya getirdi.

Tunus’un başkenti Tunus’un Mennube bölgesindeki iftar programına 75 yetim ve yakınları toplam 200 kişi katıldı. Rahmet Yetimi Koruma ve Gözetme Derneği yetkililerinin de katıldığı programda, Kimse Yok Mu’ya teşekkür edildi.

Kimse Yok Mu Tunus gönüllüsü Eyup Yaşar yaptığı konuşmasında, “Ramazan ayı paylaşım ayıdır, kardeşlik ayıdır. Biz de kardeşlerimizle aynı havayı teneffüs edebilmek, paylaşabilmek adına böyle bir toplu iftar program düzenlemeye karar verdik.” dedi.

Programın sonunda yetimlere bayram hediyeleri dağıtılırken, yetimlerin ailelerine de bayramlık tatlı paketleri verildi. Rahmet Yetimi Koruma ve Gözetme Derneği de Kimse Yok Mu Derneği’ne teşekkür ve takdir belgesi takdim etti.

Kimse Yok Mu Derneği bu Ramazan da Tunus’ta 400 yardıma muhtaç aileye yardım etti. Sidibuzid, Binzart, Menzel Bourgiba şehirleri ve başkent Tunus’un farklı bölgelerinde dağıtım faaliyetleri gerçekleştirildi.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri