Kimse Yok Mu Derneği İslahiye'de Gıda Paketi Dağıttı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde Kaymakamlık öncülüğüyle Kimse Yok Mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Fakir ailelere 650 adet gıda paketi dağıtıldı.İslahiye Kaymakamlığı aracılığıyla Gaziantep Kimse Yok Mu Derneği...

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde Kaymakamlık öncülüğüyle Kimse Yok Mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Fakir ailelere 650 adet gıda paketi dağıtıldı.

İslahiye Kaymakamlığı aracılığıyla Gaziantep Kimse Yok Mu Derneği tarafından Ramazan ayı öncesi dağıtılan gıda paketinden 500 adeti ilçe ve köylerdeki evlerde kalan Suriyeli ailelere dağıtılırken, 150 adedi ise yine ilçe ve köylerdeki ailelere dağıtıldı. Kaymakamlık tarafından durumu iyi olmayan fakir aileler, daha önceden tespit edilip gıda paketleri Kimse Yok Mu Derneği'nin İslahiye gönüllü üyeleri tarafından dağıtıldı.

Gıda paketi verilen her ailenin vatandaşlık numaraları alınarak imzaları attırıldı. İslahiye'ye bağlı Altınüzüm, Bogaziçi, Yeşilyurt ve Sulumağara köylerinde de dağıtılan gıda paketi ile Ramazan ayı öncesinde fakir aileler erzaklarını almış oldu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri