Kimse Yok Mu Denizli'de Başarılı Öğrencilere Ödül Verdi

Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi, yardım ettiği ihtiyaç sahibi ailelerin derslerinde başarılı olan, takdir veya teşekkür alan çocuklarını parayla ödüllendirdi. Dernek binasında düzenlen törende konuşan Şube Müdürü Mehmet Tulunay,...

Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi, yardım ettiği ihtiyaç sahibi ailelerin derslerinde başarılı olan, takdir veya teşekkür alan çocuklarını parayla ödüllendirdi.

Dernek binasında düzenlen törende konuşan Şube Müdürü Mehmet Tulunay, imkânları doğrultusunda ilgilendikleri ailelerin çocuklarına teşvik için ödüllendirmede bulunduklarını ve bu çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Tulunay, “Derneğimize müracaat eden ve incelenip araştırıldıktan sonra yardım yapılması yönünde karar alınan ailelerimize, gıda, giysi, ev eşyası, kira ve sağlık yardımı gibi yardımların dışında eğitim yardımı kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına teşvik için ödüllendirmede bulunduklarını ve bu çalışmalarının meyvesini verdiğini, ilk dönem 36 öğrenciyken ikinci dönem 40 öğrenciye ödül verildi.” dedi.

Öğrencilere üniversite hayatlarında da yardımlarının devam edeceğini belirten Tulunay, “Biz sizleri ailemiz olarak kabul ediyoruz. Nasıl kendi çocuğumuzun başarılı, topluma faydalı olması bizim arzumuzsa, sizlerin evlatlarını da kendi evladımız gibi düşünüp başarılarını taçlandırmak istiyoruz, amacımız sadece maddi ve nakdi yardım vermek değil, topluma faydalı olacak eğitimli bireylerin yetişmesini teşvik etmek.” diye konuştu.

Çocuklarıyla beraber bu mutluluğu paylaşan ailelerden biri, “Kimsem kalmadı dediğim anda ve çaresizliğimin son noktasındayken siz benim hayatımı değiştirdiniz, çocuklarımla dayanacak kimsem kalmamıştı, sizin maddi manevi yardımlarınızla gayrete geldim. Allah sizlerden razı olsun.” diye dua etti.

Törenin ardından Kimse Yok Mu gönüllüsü Dr. Özcan Karet tarafından, öğrenci ve velilerine, "Eğitimde başarının mutlu aileden geçer" konulu bir seminer verdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri