Kimliğimizi kazandık

Giray Bulak, Ankaragücü ve Beşiktaş maçlarında oyun anlamında ciddi kazanımlar elde ettiklerini belirterek, Denizlispor maçında bir puanın üç, üç puanın da altı puan değerinde olacağını söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Denizlispor maçında alınacak beraberliğin 3, galibiyetin ise 6 puan değerinde olacağını bildiklerini belirterek, “Son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek ve üzerimizdeki ateşten gömleği bir an önce çıkartarak önümüze daha iyi bakmak istiyoruz” dedi.

DENİZLİ 6 PUANLIK MAÇ
Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Giray Bulak, takımın Ankaragücü ve Beşiktaş maçlarında oyun anlamında ciddi kazanımlar elde ettiğini gösterdiğini ifade ederek, “Yapmamız gerekenleri sahaya yansıttığımız zaman Konyaspor’un kesinlikle küçümsenmeyecek bir ekip olduğunu herkes gördü. Ankaragücü maçı ateşin ilk kıvılcımları oldu. O maçın verdiği moralle Beşiktaş karşılaşmasına çıktık. Yeni transferlerimizin de katılımıyla iyi bir mücadele ortaya koyduğumuza inanıyorum. Önemli olan bu çıkışın devamını getirebilmek.. O nedenle Denizlispor maçını alınacak beraberliğin 3, galibiyetin ise 6 puan değerinde olduğu bir karşılaşma olarak görüyoruz. Rakibimiz kendi sahasında oynadığı maçlarda başarılı bir performans sergileyen, ancak aynı başarıyı deplasmanda gösteremeyen bir takım. Tabi ki bizim maça bir çıkış maçı olarak baktıklarını da biliyoruz. Artık kendi kimliğimizi kazandık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Denizlispor maçından istediğimiz sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
ROMAN’DAN BİLGİ ALIYORUZ
Denizlispor’da geçmiş yıllarda görev yaptığını ve şehrin yapısını bildiğini de sözlerine ekleyen Bulak, “Takımın son durumu hakkında eski bir Denizlisporlu olan Roman’dan da bilgiler alıyoruz. Rakibimizle ligdeki konum itibariyle aramızda 6 puanlık bir fark var. Bizim maçı kazanarak onlarda ligde çıkış yakalamak istiyorlar. Bizi nasıl bir maçın beklediğini biliyoruz. Buna göre de hazırlandık. Konya’yı ve Konyaspor’u sevenleri mutlu edecek bir sonuçla dönerek önümüzdeki maçlara daha rahat bakmak istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.
FAHRİ İLE DOKULAR TUTMADI
Bir basın mensubunun “Fahri Tatan’ın ayrılmasının ardından Konyaspor’un oyununda ve mücadelesinde gözle görülür bir değişiklik olduğu ortada. Siz bunu neye bağlıyorsunuz?” şeklindeki sorusuna Giray Bulak, “Fahri’nin iyi niyetini ve kalitesini tartışmayız. Ama takımımıza bu sezon tam anlamıyla oynadığı ve etkili olduğu maç sayısı 3’ü geçmez. Bir doku uyuşmazlığı olduğu ortadaydı. Biz de kendisini bundan sonra kadroda düşünmediğimizi ilettik. Konyaspor’un son haftalardaki çıkışının Fahri’nin ayrılmasıyla ilişkilendirilmesi takımdaki oyuncularımızın emeklerine saygısızlık olur” cevabını verdi.
LİG’DE RAHATLAMAK İSTİYORUZ
Gazetecilerin, “Yeşil-beyazlı ekibin yakaladığı çıkışı da göz önüne aldığınızda bundan sonraki hedefi adına neler söyleyebilirsiniz?” sorusunu cevaplandıran Giray Bulak, bu konudaki düşüncelerini ise şöyle açıkladı:
“Son iki haftada hem oyun, hem mücadele hem de skor anlamında bir çıkış yakaladığımız doğru. Önemli olan bunun devamını getirebilmek yani istikrar. Biz şu an üzerimizde bulunan ateşten gömleği bir an önce çıkartmak ve ligde kafa olarak daha rahatlamak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var. Ama hedef anlamında şimdi birşeyler seslendirmek doğru olmaz diye düşünüyorum.” 
ANTRENMAN İPTAL EDİLDİ
Öte yandan Konyaspor’un dün öğleden sonra yapması geren antrenman şiddetli rüzgar nedeniyle iptal edildi. Denizlispor ile oynayacağı 20.hafta maçı hazırlıklarına Salı gününden bu yana yaptığı antrenmanlarla devam eden temsilcimizin öğleden sonra yapacağı antrenman şiddetli rüzgar nedeniyle iptal edildi. Futbolcular antrenmanın iptal edilmesinin ardından Denizlispor ile ilgili yapılan analiz çalışmasını izledi. Konyaspor, Denizlispor maçı için bugün saat 09:30’da karayolu ile Denizli’ye gidecek ve akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri