Kimliğimizi kaybettik

Partisinin bayramlaşma programında konuşan Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Öz, "Ülkemiz Osmanlı'nın yıkılmasından sonra planlı bir şekilde kimlik ve tarihinden uzaklaştırılmıştı. O kadar şeyi kaybettik ki farkında bile değiliz" d

Saadet Partisi İl Teşkilatı Ramazan Bayramı bayramlaşma programı bayramın ilk günü parti il binasında gerçekleştirildi. Programa Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Öz, Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Şen, İl Sorumlusu Ali Mücevher, Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞDER) İl Başkanı Yavuz Aydın, Cansuyu İl Sorumlusu İsmail Tozan, Anadolu Gençlik Derneği Bölge Başkanı Bahri Kırışık, Şube Sorumlusu Mehmet Parlak ile partililer katıldı.

MİLLETİMİZ UYUTULUYOR

Programda konuşan Saadet Partisi yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Öz, sözlerine partililerin ve vatandaşların bayramlarını tebrik ederek başladı. Batı'nın şekillendirdiği değerler ile yaşadığımızı ifade eden Uyar, '"Dünyayı bir karikatür ile ifade etmek gerekirse kırmızı bir renk ve her yeri yara bere içinde bir resim çizmek doğru olur. İnsanlar zulüm altında kaçacak yer arıyor nereye gideceğini bilmiyor. Akdeniz'de Aynen bebekler ölüyor. Batı medeniyetinin insanlığı  getirdiği nokta budur" dedi. Batı'nın insanlığa huzur ve refah getiremeyeceğini söyleyen Öz, şöyle konuştu: "Bütün insanlığın kurtuluşu için adil düzen ve milli görüşe ihtiyaç var. Ülkemiz Osmanlı'nın yıkılmasından sonra planlı bir şekilde kimlik ve tarihinden uzaklaştırılmıştı. O kadar şeyi kaybettik ki farkında bile değiliz bu değişim uzun yıllar boyu devam ettiği için fark edemiyoruz. Milletimiz morfinle uyutulmuş gibi. Tüm toplum uyusa da bir uyanık kişi  diğer uyuyanları uyandırabilir. Bu salonda bu uyanık kişileri görüyorum ben. Allah'ın izniyle bu kadrolar uyuyanları uyandıracak.”

 

SİYONİZM'İN OYUNUNA GELİNDİ

Daha sonra konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar, Suudi Arabistan'da meydana gelen patlamalara değinerek sözlerine başladı. Ortadoğu'da ve Türkiye'nin pek çok yerinde patlamaların meydana geldiğini belirten Uyar, "Yaşanan patlamalarda yüzlerce kişi yaşamını yitirdi. Erbakan hocamız üç çividen bahsederdi. İman çivsi, Şuur çivisi. Şuur yapılan işin neye ve kime yaradığını bilmektir. Ve son olrak cihat çivisi.

2001 yılında ikiz kulelerin patlatılması ile başlayan dönüştürme hareketine pek çok idarecimiz şuursuz bir şekilde atladıç Bu işin sonu nereye varır hesap edemediler. Ülkemizde karşımıza çıkarılan 1 Mart tezkeresi ile hava sahamızı Irak'ta Müslümanları  bombalamak için açtılar. Maalesef siyonizmin oyunlarına geldik bu oyunlar doğuda yaşanan olayların sonucudur. İstanbul'daki patlamalar bunun sonucunda olmuştur. Şuur bu kadar önemlidir" şeklinde konuştu. Kudüs kurtulması yeryüzündeki ifsadın bitmeyeceğini ifade eden Uyar, şöyle konuştu "Bize faizi Kudüs'ü ikinci plana atın çok konuşmayın diyorsunuz. Kudüs'ün kurtulması evlerden başlar diyorlar. Kim rahatsız olursa olsun bu teşkilatın yegane amacı var; yeryüzünde hak ve adalete dayalı bir düzeni tesis etmek. Biz yeniden büyük Türkiye yeni bir dünyanın kurulması için çalışıyoruz ve buna sözümüz var." Konuşmaların ardından partililer bayramlaştı.

HALİD ŞEN merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri