Kimler gidecek kimler kalacak

Konyaspor’da gözler yeni sezon öncesinde gidecek ve kalacak oyunculara çevrildi Yeşil-beyazlı ekipte 6 oyuncunun sözleşmesi bitti. İki oyuncu takıma veda etti

Konyaspor’da sezon sonunda 6 oyuncunun sözleşmesi bitecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kayıtlarına göre Konyaspor’da kiralık aralarında olarak gelen oyuncuların da olduğu sözleşmesi sona eren isimler şöyle: Alejandro Melero, Andreas Bouchalakis, Endri Çekiçi, Mahir Emreli, Marlos Moreno, Mame Diouf. Sözleşmeleri biten Andreas Bouchalakis ve Mahir Emreli takıma veda etti.

DİĞER OYUNCULARIN ÖZLEŞME SÜRELERİ

Konyaspor’da; Muhammet Demir, Ahmet Oğuz, Bruno Paz, Konrad Michalak, Cebrail Karayel, Francisco Calvo,Guilherme Sitya, Oğulcan Ülgün, Soner Dikmen, Kahraman Demirtaş, Uche Ikpeazu’nun 2024’e kadar, Domagoj Pavicic, Erhan Erentürk, İbrahim Sehic, Yasir Subaşı, Adil Demirbağ, Robert Muric, Uğurcan Yazğılı’nın 2025’e, Metehan Mert, Niko Rak, M. Ali Büyüksayar’ın ise 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Konyaspor yönetiminin yeni sezon kadro planlaması ile ilgili nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Bu sezon başında yapılan bazı transferlerden istediği verimi almayan Konyaspor’da yönetim bu konuda zaman zaman eleştirilmişti. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen eleştirilere; “Konyaspor’a gelen ve verim alamadığımız oyuncuları bize getiren, hoca, teknik ekip, scout ekibinin tamamıyla yollar ayrılmıştır. Faturası herkese çıktı. Benim de tatmin olmadığım transferler” sözleriyle cevap vermişti. Özgökçen, ara transferde kiralık olarak kadroya dahil edilen oyuncularla ilgili ise, “Bize ne kadar katkı sağlarlar bunu gördükten sonra adım atma düşüncesinde olacağız” ifadelerini kullanmıştı.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri