Kim, Edirne’ye De Şube Açtı

Kim Market, Edirne Uzunköprü’de de şube açtı. Şubenin açılış törenine Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız, Belediye Başkanı Enis İşbilen; Kim Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan ve çok sayıda davetli katıldı.

Kim Market, Edirne Uzunköprü’de de şube açtı. Şubenin açılış törenine Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız, Belediye Başkanı Enis İşbilen; Kim Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan ve çok sayıda davetli katıldı.


Törende söz alan Kim Market Genel Müdürü Hamit Akçay, perakende sektörü daralsa da yatırımlarına devam ettiklerini belirtti. 2013’ü yüzde 15 büyüme ile kapatacaklarını ifade etti. Edirne’de açılan marketin Marmara yapılanması kapsamında önemli bir mihenk taşı olacağını aktaran Akçay, ’’Edirne’de ilk etapta 5 şube açmayı planlıyoruz. Yerli üreticiyi korumak için yerli firmaların üretimi ve çiftçilerin mahsullerini doğrudan satın alarak hem bölge ekonomisine katkıda bulunacak hem de üreticinin raf bedeli maliyetiyle ezilmesinin önüne geçeceğiz. Edirne şubemizde de yerli ürünlerin satışına önem vereceğiz. Üreticiler, doğrudan ürünlerini raflarımızda satabilir. Ayrıca elemanlarımızın tamamı gene Edirne halkından oluşacak. Yatırımlarımıza ara vermiyoruz. Hedefimiz perakende sektöründe ilk 5 içine girmek.’’ dedi.

Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız da ’’Büyük marketlerin şube yatırımları vergilendirme bakımından çok güvenilirdir. Buralara verdiğiniz her kuruşun vergi olarak ödendiğini bilirsiniz. Kayıt dışı ekonomi ile mücadele de en etkili yöntemlerden biri şubeleşmedir.” ifadelerini kullandı.

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen ise Kim’in yatırımından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ’’Kim’in yöre halkının geleceği, istihdamı için bu yatırımların devamını getirmesini temenni ederiz. Halkın kaliteyi uygun fiyata almasına aracı olursanız biz de sizi ödüllendirmek dileriz. Belediye olarak yatırımcıların ticari hayatımıza katkı sunan herkesin yanında olmayı dileriz.’’ dedi.

Kim Market’in şu an 76 şubesi bulunuyor.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri