Kılıçdaroğlu'ndan 1 Kasım öngörüleri

Kılıçdaroğlu, rakiplerine baktığında artık sadece CHP'nin kaldığını söyledi. "CHP için farklı bir tablo çıkarsa sürpriz olmaz" dedi.

“Ülkeyi kim daha iyi yönetir?” diye soran CHP Lideri yanıtını da kendi verdi: AKP, yöneten değil sorun yaratan parti. MHP, her şeye hayır diyen parti. HDP, yönetme değil barajı aşma telaşında. Geriye bir parti kalıyor, o da CHP”

"OYUMUZ YÜZDE 29"

CHP Genel Merkezi’ndeki makamında bir grup gazeteciye gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu“Vatandaş çıkış arıyor. Oyumuzu arttıracağız” derken, anketlerin oy oranlarını yüzde 29 olarak gösterdiğini söyledi.

"GERİYE SADECE CHP KALIYOR"

Rakip siyasi partiler için, "AKP, 13 yılda Türkiye’yi bu hale getirdi. AKP, ülkeyi yöneten değil, ülke için sorun yaratan bir parti konumunda. MHP, seçim sonrası dahil olmak üzere her şeye ‘hayır’ diyen bir parti. HDP, ülkeyi yönetme değil, barajı aşma telaşında, denklemin dışında tutulan bir parti" şeklinde analiz yapan Kılıçdaroğlu, geriye sadece CHP'nin kaldığını ifade etti.

"KOALİSYON OLACAKSA CHP OLMALI"

CHP'nin bütün siyasi parti ve taraflarla rahatlıkla görüştüğünün altını çizen CHP Lideri, devamında "HDP ve MHP iki ayrı uç. İki partinin de ortak görüşü bir koalisyon olacaksa, mutlaka CHP olmalı" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu ayrıca, 1 Kasım seçimlerinde CHP lehine farklı bir tablo çıkmasının kendileri için sürpriz olmayacağını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri