Kılıçdaroğlu'dan olimpiyat oylamasına ilk yorum

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'un 2020 Olimpiyatları'na ev sahipliği yapmasını büyük bir umutla beklediklerini, ancak gerçekleşmediğini belirterek, "Umudumuzu yitirmeyeceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte olimpiyatlar mutlaka Türkiye'ye, İstanbul'a gelecektir'' dedi.

"İSTANBUL'A OLİMPİYAT YAKIŞIR"

Kılıçdaroğlu, toplantının açılışında yaptığı konuşmada Türkiye'nin 2020 Olimpiyatlarına adaylığının dün akşam neticelenmesi nedeniyle heyecanlı bir gün geçirildiğini söyledi.

İstanbul'un olimpiyatlara ev sahipliği yapmasını büyük bir heyecan ve umutla beklediklerini ancak maalesef bunun gerçekleşmediğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Ama umudumuzu yitirmeyeceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte olimpiyatlar mutlaka Türkiye'ye gelecektir, İstanbul'a gelecektir. Üç büyük imparatorluğa başkentlik yapmış bir İstanbul'a olimpiyat yakışır" diye konuştu.

SAVAŞIN OLDUĞU YERDE OLİMPİYAT OLMAZ

Olimpiyatların barış, dostluk, kardeşlik, kültürlerin birleşmesi, centilmence yarışma anlamına geldiğini belirten Kılıçdaroğlu, savaşın olduğu yerde olimpiyatların olamayacağını da söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri