Kılıçdaroğlu, Özel Bir Program İçin İstanbul'a Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin genel başkan adaylığını açıklayacağının hatırlatılması üzerine "Gayet güzel arkadaşlar, gayet güzel." cevabını verdi.CHP Genel Başkanı...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin genel başkan adaylığını açıklayacağının hatırlatılması üzerine "Gayet güzel arkadaşlar, gayet güzel." cevabını verdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, özel bir program için CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ile birlikte saat 11.10'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na geldi. Kılıçdaroğlu'nu İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ile bazı partililer karşıladı.

Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının "Sayın İnce adaylığını açıklayacağını söyledi saat 13.00'de. Neler söyleyeceksiniz?" şeklindeki soruya "Gayet güzel arkadaşlar, gayet güzel." cevabını verdi. Kılıçdaroğlu, "Muharrem İnce ile temas kurdunuz mu?" şeklindeki soruya ise "Hayır" karşılığını verdi.

Başka soru almayan Kılıçdaroğlu, daha sonra Gürsel Tekin ile birlikte Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri