Kılıçdaroğlu çalmayız çırpmayız diyemedi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında yaptığı konuşmasında "Çalmayız çırpmayız" derken dili sürçtü.

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında yeni bir gafa imza attı.

ÇALMAYIZ ÇIRPMAYIZ DİYEMEDİ

"'Bize eleştiriyorsunuz da siz ne yapacaksınız?' diyorlar. Biz her kuruşun hesabını vereceğiz." diyen Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında dili sürçtü.  Kılıçdaroğlu, "Biz çalmayız, çırpmayız" diyemedi.

Kemal Kılıçdaroğlu çalmayız çırpmayız diyemedi

8 YIL ÖNCE HRANT DİNK ÖLDÜRÜLDÜ

"Buradan bütün yurttaşlarıma sesleniyorum. Ayrılık değil birleşme zamanıdır. Gelin 6 ok sizleri bekliyor. Bugün yine kafamızda büyük soru işaretleriyle beraberiz, 8 yıl önce Hrant Dink öldürüldü. Bir kişi öldürülüyorsa failleri yakalamak hükümetlerin görevidir.

TEMİZ SİYASETE İHTİYAÇ VAR

Bize "İyi, güzel eleştiriyorsunuz da siz ne yapacaksınız" diyorlar. Biz her kuruşun hesabını vereceğiz. Temiz siyaset gerekiyor. Her kuruşun hesabını veren bir siyasete ihtiyaç var. Biz bu işi yaparız. Ben diyorum ki onlar gibi asla yönetemeyiz, biz çalmayı bilmeyiz. Çalmayız, çırpmayız. Biz namusumuzla ahlakımızla yönetiriz.

MECLİS İÇ TÜZÜĞÜNÜ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Meclis iç tüzüğünü değiştireceğiz ve kesin hesap komisyonu kuracağız. Bunun başkanı da muhalefetten olacak ve iktidar muhalefete hesap verecek.

O GİTTİ GELDİ ARKADAN CHP'Yİ SUÇLUYOR

Bir mizah dergisine yapılan saldırıdan sonra Hollande müslümanlıkla terörü net cümlelerle ayırdı. Merkel müslümanlıkla terörü net ifadelerle ayırdı. Bunlar devlet adamıdır. Kendi memleketinde bir grubu kışkırtmak doğru değildir. Devlet adamlığı budur. Sayın Davutoğlu Paris'e gitti. Pek çok devlet adamıyla birlikte yürüdü. Nasıl yürüdüğüne bir şey söylemeyeceğim. Sen oraya giderek karikatürü çizen insanlara destek vermeye gittin diyemezdik. O gitti geldi arkadan CHP'yi suçluyor.

BÜTÜN PEYGAMBERLERİ DE 4 KİTABI DA HAK BİLİRİZ

Söylediği şu CHP, Hz. Muhammed'e hakaret eden karikatürleri savunuyor. Hayatımda hiç bir zaman böyle bir alçakça suçlamayala karşı karşıya kalmadım. Alçak diyeceğim ama alçaktan da aşağı, çukur. İnsanların yüreklerine kin tohumları ekmek bir başbakana yakışır mı? Başbakan diyoruz ama siz de biliyorsunuz Sanal Başbakan. Böylesine bir iftira nasıl atılır? Bizim en büyük özelliğimiz, bütün yurttaşlarımız öğrensin, muhafazakar, dindar kardeşlerimiz öğrensin, CHP hiçbir zaman hiçbir kutsalın karşısında olmamıştır. Bütün Peygamberleri de 4 kitabı da hak biliriz.

4 SAYIN BAKANDAN RİCA EDİYORUM: YÜREKLİ OLUN

4 sayın bakandan rica ediyorum. Kürsüye çıkın yürekli olun, namuslu adamlarsanız korkmayın. Korkunun ecele faydası yoktur. Siz kurtulacağınızı sanıyorsanız unutun. Yol yakınken gidip aklanın."


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri