Kılıçdaroğlu Bu Sefer Kıvıramadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun canlı yayında AB Bakanı Egemen Bağışa yönelttiği suçlamaya Bakan Bağıştan anında cevap geldi.

Cnn Türk televizyonunda Tarafsız Bölge isimli programda Ahmet Hakan 'ın sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Egemen Bağış 'a yönelttiği suçlamaya anında cevap gelmesi üzerine ne söyleyeceğini bilemedi.

SÖZLERİM ÇARPITILDI

AB Bakanı Egemen Bağış 'ı eleştirerek “Birkaç içinde Suriye 'yi yok ederiz” şeklinde açıklaması olduğunu öne süren Kılıçdaroğlu 'na cevap gecikmedi. Canlı yayında esnasında Ahmet Hakan 'ın cep telefonuna mesaj göndererek cevap veren AB Bakanı Egemen Bağış, Kılıçdaroğlu 'nun sözlerini çarpıttığını ifade etti.

KILIÇDAROĞLU 'NUN İDDİASINI ANINDA ÇÜRÜTTÜ

Kılıçdaroğlu 'nun iddiasını DHA 'nın haberiyle çürüten Bakan Bağış, “Türkiye savaşmaya çok meraklı bir ülke olsaydı, uçağı düşürüldüğünde Suriye 'yi yerle bir ederdi. Bugün Türkiye 'nin askeri gücü Suriye 'yi birkaç saat içinde yok edecek noktadadır çok şükür. Ama bizim Suriye halkıyla bir sorunumuz yok” ifadelerini kullandığını bildirdi.

NİÇİN GETİRDİLER?

Bakan Bağış 'ın iddiasını çürütmesinden sonra zor anlar yaşayan Kılıçdaroğlu ise, durumu kurtarmak için “Bir bakan nasıl kalkıpta bizim askeri gücümüz 'Suriye 'yi birkaç saat içinde yerle bir eder ' diyebilir. Bu sözü niçin kullanır? Teskereyi ben mi getirdim, onlar getirdi. Suriye 'yle savaşalım diye hukuki altyapıyı oluşturalım diye getirdiler. Bunun için geldi” dedi

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri