Kılıçdaroğlu: Başbakan'ı zor işe davet ediyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı olatları hakkında 'Herkesi kucaklamak zor iştir. Başbakan'ı zor işe davet ediyorum' dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu gazetecilerin gündemle ilgili sorularını yanıtladı. CHP lideri Başbakan Erdoğan'ın tutumunu eleştirerek, "Bütün dünya anladı bir tek Erdoğan anlamadı. Dünyanın gördüğünü Başbakan Erdoğan görmedi. Çanak çömlek bizi engelliyor diyordu şimdi de var olmayan bir kışlayı yapmaktan geri adım atmıyor. Kimlere söz verdi de geri adım atmıyor? Herkesi kucaklamak zor bir iştir. Başbakan'ı zor işe davet ediyorum" dedi.

İŞTE CHP LİDERİNİN AÇIKLAMALARININ SATIR BAŞLARI

Başbakan faiz lobisi yaptı diyor. Engelle o zaman. Ne olduğunu bilmiyor? Borsa düşüyor, faiz yükseliyor, dolar yükseliyor hala birilerini suçluyor. Kırıcı ifade kullanacaksınız toplumu aşağılayacaksınız ben karar verdim yapacağım diyeceksin. Halkın yüzde 50 oyunu çantada keklik gören bir Başbakan olabilir mi? İstanbul'la ilgili önce o kentin belediye başkanı konuşmalı. Hayatımda bu kadar beceriksiz bir yönetim görmedim. Gökdelen yapılıyor küstüm diyor. Sen Kışla yapacağına önce Sultanahmet'in silüetini bozan 3 gökdeleni traşla. Yarın bunlar mezarlıkları da rant alanına dönüştürürler. Bütün STK'lar gençlere destek veriyor, dünya destek veriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri